GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι κατέθεσαν οι Σ. Ψυχάρης και Ν. Χατζηνικολάου για τον Γ. Κουρή...

Ο  Σταύρος Ψυχάρης,    σύμφωνα με πληροφορίες,  για μια ακόμη φορά εξέφρασε την απορία του για την ποινική δίωξη κατά των δυο μετόχων του...

Ο Σταύρος Ψυχάρης,   σύμφωνα με πληροφορίες,  για μια ακόμη φορά εξέφρασε την απορία του για την ποινική δίωξη κατά των δυο μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού Alter, την ώρα που όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος γνώριζε ότι κουμάντο έκανε κατά αποκλειστικότητα ο διευθύνων σύμβουλος, Κώστας Γιαννίκος.
            
Ο Νίκος Χατζηνικολάου σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσε ότι ουδέποτε άσκησαν εκτελεστική εξουσία στον τηλεοπτικό σταθμό Alter είτε ο Γιώργος, είτε ο Ανδρέας Κουρής και είναι ψευδείς οι αναφορές της τότε διοικήσεως.
Τόνισε ακόμη ότι είναι σε θέση να γνωρίζει πως ουδέποτε παρενέβησαν  στην λήψη αποφάσεων.

Ο Γιώργος Κροκίδας πρώην νομικός σύμβουλος του Alter που είχε πάρει μέρος στις διαπραγματεύσεις για την έλευση του Γιαννίκου στο σταθμό τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο Κώστας Γιαννίκος για να αναλάβει το Alter, έθεσε σαν όρο αυστηρό και απαράβατο να μην υπάρχει καμμία συμμετοχή του Κουρή στη διοίκηση γιατί «αυτό απαιτούν οι διαφημιστές».

Ο Γιαννίκος έδινε μεγάλη σημασία στο βέτο των διαφημιστών και δεν υπήρχε περίπτωση να αναλάβει το κανάλι χωρίς να τους έχει μαζί του.

Η Νάσια Γοργόλη,  διευθύντρια προσωπικού του Alter καθημερινά ερχόταν σε επαφή με τους 700 εργαζόμενους του σταθμού και τις οικογένειές τους και ήξερε όλα τους τα προβλήματα, κατέθεσε πως ο Γιώργος και Ανδρέας Κουρής δεν είχαν καμμία σχέση με τη διοίκηση του Alter.

«Δεν υπήρχε περίπτωση ο Γιαννίκος να δεχτεί στην πλάτη του κανέναν. Εκείνος διοικούσε, εκείνος υπέγραφε προσλήψεις και απολύσεις».

Η κυρία Γοργόλη είπε ότι εκείνο το διάστημα οι εργαζόμενοι ήταν απλήρωτοι και εφόσον δεν καταβαλόταν μισθός δεν καταβαλόταν και ο φόρος.

Οι εργαζόμενοι του Alter δεν είχαν κάνει φορολογικές δηλώσεις αφού δεν είχαν εισόδημα και με βάσει την απόφαση του υπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια συζήτηση που είχε με την ανακρίτρια η κυρία Γοργόλη αναρωτήθηκε: «Πως μπορείτε να κρίνετε μέσα σε λίγες ώρες αν κάποιος είναι ένοχος ή αθώος ώστε να τον προφυλακίσετε. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα κοιμάστε καλά τα βράδια. Είναι πολύ δύσκολη η δουλειά σας».

3 σχόλια

  1. Οι Κουρήδες είχαν μια αρχή:

    ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

    O Κουρής έφτιαξε το ΚΟΝΤΡΑ … το νέο Alter χωρίς να πληρώσει αυτά που χρωστάει.

    Το κανάλι δηλαδή, που έχει χρίσει τον εαυτό του... ως αδιάβλητο υπερασπιστή του Λαού και της Ελλάδας, έχει ιδιοκτήτη έναν από τους μεγαλύτερους "Μαφιόζους" της δημοσιογραφίας!!!

    Αλλοίμονο σε όποιους αφήνουν τους Λύκους της σύγχρονης εκφυλισμένης δημόσιας ζωής να παραμυθιάζουνε ακόμη τα…πρόβατα του εξαθλιωμένου και βαθύτατα προδομένου λαού μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μας "έπεισε" ο κ. Χατζηνικολάου ότι ο Γ. Κουρής ουδέποτε παρενέβη!
    Οι πάντες γνωρίζουν τον τρόπο διοίκησης του Γ. Κουρή και τις ύβρεις και απειλές πουν εκτόξευε κατά παντός διαφωνούντος με αυτόν.
    Πες μου το φίλο σου κ. Χατζηνικολάου, να σου πω ποιος είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΤΕΡ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!

    ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ!!!!!!!!!!

    Η ΚΥΡΙΑ ΓΟΡΓΟΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ 1) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΕΘΕΙ ΚΑΙ 2) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση