GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμία: "Πριν τον αφήσουν πάλι έξω να πάνε να ρωτήσουν τη γιαγιά"

Ο λόγος για έναν 40χρονο Λαμιώτη τοξικομανή, που για πολλοστή φορά πιάστηκε στα "πράσα" την ώρα που είχε μπει σε σπίτι στην π...

Ο λόγος για έναν 40χρονο Λαμιώτη τοξικομανή, που για πολλοστή φορά πιάστηκε στα "πράσα" την ώρα που είχε μπει σε σπίτι στην περιοχή της Αμφιθέας στη Λαμία.

Ο δράστης, που είναι μάλιστα και γείτονας, μπήκε στο σπίτι την ώρα που το ηλικιωμένο ζευγάρι κοιμόταν. Έγινε όμως αντιληπτός από τον εγγονό του ζευγαριού, ο οποίος τον ακινητοποίησε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως προέκυψε είναι ο 40χρονος την περασμένη Δευτέρα μπήκε στο σπίτι 89χρονης γειτόνισσας και αφού την χτύπησε, της πήρε την σύνταξη 700 ευρώ, στη συνέχεια την κλείδωσε στο δωμάτιο και εξαφανίστηκε.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξαναληστέψει την άτυχη γιαγιά.

"Ο συγκεκριμένος έχει γίνει ο εφιάλτης, για μια γιαγιά εδώ στη γειτονιά, αφού κάθε τόσο μπαίνει στο σπίτι και της παίρνει την σύνταξη....Πριν τον αφήσουν και πάλι έξω ας έρθουν να ρωτήσουν τη γιαγιά. Τι θα πρέπει να γίνει δηλαδή. Θα πρέπει να σκοτώσει για να τον κλείσουν μέσα; ", είπε αγανακτισμένος στο LamiaReport κάτοικος της Αμφιθέας.

Το ίδιο άτομο πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη επίσης μετά από διάρρηξη σπιτιού στην Ροδίτσα!

Δυστυχώς όλα αυτά τα άτομα, τα οποία είναι εξαρτημένα και άρρωστα, πρέπει να ενταχθούν σε προγράμματα απεξάρτησης. Διαφορετικά είναι εν δυνάμει δολοφόνοι.

Ποιος να τα κάνει όμως όλα αυτά όταν μιλάμε για ένα διαλυμένο και ανύπαρκτο κοινωνικά κράτος;

LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση