GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχολεία "αλλάζουν πρόσωπο" στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Εργασίες σε σχολικά κτίρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα οικοδομικού χαρακτήρα ξε...


Εργασίες σε σχολικά κτίρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα οικοδομικού χαρακτήρα ξεκινά άμεσα ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με στόχο την αναβάθμιση ποιότητας του περιβάλλοντος εκπαίδευσης των μαθητών.
Σχετική σύμβαση υπογράφηκε χθες, Τρίτη 2 Απριλίου 2013, μεταξύ του Αντιδημάρχου Αστικού Περιβάλλοντος, Ανδρέα Κουράκη και του εκπροσώπου της ανάδοχης εταιρίας, "Α.ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ – Χ. ΚΟΜΙΝΗΣ Ο.Ε".
Το ύψος προϋπολογισμού του έργου ανέρχεται στα 240.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από τη ΣΑΤΑ. Συγκεκριμένα, το έργο προβλέπει αντικατάσταση κουφωμάτων αιθουσών διδασκαλίας στο 26ο Δημοτικό Σχολείο, Βαλτετσίου 17, καθώς και εργασίες ανακαίνισης- αποκατάστασης όψεων στα :
-89ο Δημοτικό Σχολείο, Βασ. Όλγας & Ν. Μάνου
-Γυμναστήριο & 19ο Δημοτικό Σχολείο, Πόντου 40
-44ο Δημοτικό Σχολείο, Αγ. Δημητρίου 125.
Οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Θεσσαλονίκης να εξασφαλίσει την υγιεινή, την ασφάλεια, την λειτουργικότητα αλλά και την αισθητική των σχολικών κτιρίων.

1 σχόλιο

  1. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση