GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντοπούλου: Ο Μαρκογιαννάκης παρέχει υπηρεσίες στον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ (Βίντεο)

Μετά τη νέα κόντρα του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου στη διάρκεια της κατ' αν...

Μετά τη νέα κόντρα του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου στη διάρκεια της κατ' αντιπαράσταση εξέταση των Διώτη και Μπίκα, το βράδυ της Δευτέρας, οι εκατέρωθεν βολές συνεχίστηκαν και το πρωί της Τρίτης από τα τηλεοπτικά παράθυρα.
«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σε αγαστή συνεργασία καταστρώνουν σχέδιο για να μην αποκαλυφθούν ποινικές ευθύνες σε ό,τι αφορά τη λίστα Λαγκάρντ», υποστήριξε σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Ο κ. Μαρκογιαννάκης, μάλιστα, είναι ο εκτελεστής αυτού του σχεδίου συσκότισης, είναι ο αρχιερέας της συγκάλυψης», συνέχισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τόνισε ότι χθες στην προανακριτική επιτροπή ο κ. Μαρκογιαννάκης απέτρεψε την κατ' αντιπαράσταση εξέταση δύο ουσιωδών μαρτύρων, του κ. Διώτη και του κ. Μπίκα.
«Εδώ το ζητούμενο είναι να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε, επίσης, ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης δεν θέλει να δουν το φως της δημοσιότητας σημαντικά στοιχεία γιατί παρέχει υπηρεσίες στον κ. Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ.
Οσο για το φραστικό επεισόδιο χθες στην επιτροπή με τον κ. Ρήγα του ΠΑΣΟΚ, η κυρία Κωνσταντοπούλου σχολίασε ότι «ο κ. Ρήγας ενεργεί ως συνήγορος υπεράσπισης του κ. Βενιζέλου».
Από την πλευρά του μιλώντας στο Mega, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έβαλε την κυρία Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή για να μην υπάρχει ομαλότητα και αποτέλεσμα.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης έψεξε δημοσίως και τους φίλους του νομικούς που δεν τον προειδοποίησαν σχετικά με την Ζ.Κωνσταντοπούλου, πριν αναλάβει την προεδρία της Επιτροπής. Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Παρακαλώ τον Θεό να βγω υγιής από την Επιτροπή».

3 σχόλια

  1. Μια χαρά τα πάει η Ζωή. Ζωή να 'χει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Ο Μαρκογιαννάκης είναι ταυτισμένος με το πολιτικό σύστημα που ταλαιπωρεί τη χώρα. Παλαιοκομματικός, άκαμπτος, αδυνατεί να καταλάβει πως όλα αυτά τα οποία ως σήμερα επικαλείται για να φαντάζει τίμιος και ηθικός, όλη αυτή η ξύλινη φιλολογία, δημιουργούν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.”

    Δεν είναι αθώος όπως ισχυρίζεται για τις υποθέσεις στις οποίες έχει εμπλακεί.

    Δεν τον αθώωσε ποτέ κανένας. Απλώς δεν τον δίκασε κανένας, χάρη στο νόμο Βενιζέλου.

    Ένας άνθρωπος του οποίου η αθωότητα δεν απεδείχθη στο δικαστήριο αλλά ακολούθησε τον παρεξηγημένο δρόμο της παραγραφής προεδρεύει της Προανακριτικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Παρακαλώ τον Θεό να βγω υγιής από την Επιτροπή».
    Γαμώ το θεό σας πουλημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση