GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνες που τολμούν εν μέσω κρίσης.

Από την Αλεξία Ζαραδούκα. Kαι όμως..η κρίση αποδεικνύεται ευεργετική για κάποιους, αφού έκανε τον Έλληνα να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα...

Από την Αλεξία Ζαραδούκα.

Kαι όμως..η κρίση αποδεικνύεται ευεργετική για κάποιους, αφού έκανε τον Έλληνα να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει για να ανταπεξέλθει και να εκμεταλλευτεί επιτέλους προς όφελος του και προβολή της χώρας του, τα προϊόντα που τόσο απλόχερα προσφέρει η Ελληνική γη.
Μεταξύ των ανθρώπων που αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο επιχειρείν είναι και ο ιδρυτής της εταιρείαςελληνικών βιολογικών προϊόντων περιποίησης σώματος BIOLYN.GR κ. Α.Αποστολίδης.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009 και έπειτα από 3 χρόνια συστηματικής μελέτης κατέληξε σε μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος με μία ευεργετική φόρμουλα που βασικά συστατικά της είναι η Αλόη και το Ελληνικό Λάδι Ελιάς,βιολογικής καλλιέργειας. Τα προϊόντα αναλόγως την ανάγκη για την οποία δημιουργήθηκαν να εξυπηρετούν είναι εμπλουτισμένα με διάφορα βιολογικά βότανα, ιδανικά για την κάθε περίσταση.
Η BIOLYN.GR, συμβαδίζοντας με την εποχή και την τεχνολογική εξέλιξη, αποφάσισε να διαθέσει τα προϊόντα της στο ευρύ κοινό όχι μόνο μέσω καταστημάτων λιανικής πώλησης αλλά αντιλαμβανόμενη την χρήση του internet από την πλειοψηφία των Ελλήνων,διαθέτει τα προϊόντα της και μέσω social media χωρίς τις σχετικά χρονοβόρες διαδικασίες που θα απαιτούσε η αγοραπωλησία μέσω e-shop, αφού η διαδικασία της παραγγελίας απαιτεί την αποστολή ενός απλού email ή inbox.
Στις καινοτομίες της εταιρείας ανήκει και η ψήφος εμπιστοσύνης που δίνει στους νέους που τόσο έχουν αδικηθεί επαγγελματικά από την κρίση, αφού όλο το εργατικό δυναμικό από τους διανομείς, τους γραφίστες μέχρι και τα διευθυντικά στελέχη του τμήματος μάρκετινγκ δεν ξεπερνούν σε ηλικία τα 28 χρόνια. Σοφή η επιλογή νεανικού εργατικού δυναμικού, αφού ήδη η πρώτη σειρά προϊόντων της εταιρείας που κυκλοφόρησε τους πρώτους μήνες του 2013, έχει κεντρίσει έντονα το ενδιαφέρον όχι μόνο του ελληνικού εμπορικού και καταναλωτικού κόσμου αλλά και χωρών της ευρωπαϊκής ένωσης αποδεικνύοντας για ακόμη για φορά, ότι τα προϊόντα της Ελληνικής φύσης σε συνδυασμό με την Ελληνική επιχειρηματικότητα είναι αξεπέραστα και ανώτερα από κάθε είδους κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση