GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Χορήγηση Ιθαγένειας: Ζήτημα εθνικό ή ανθρωπιστικό;»

Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της ανταλλαγής απόψεων έχει καθιερώσει τη διεξαγωγή... θεματικών ...

Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της ανταλλαγής απόψεων έχει καθιερώσει τη διεξαγωγή... θεματικών debates για θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Αύριο Πέμπτη 27 Απριλίου στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί στη Βιβλιοθήκη του OpenPlace (Μεσογείων 15) το 10ο debate με θέμα: «Χορήγηση Ιθαγένειας: Ζήτημα εθνικό ή ανθρωπιστικό;». Στόχος είναι να εξετάσουμε το υφιστάμενο πλαίσιο χορήγησης ιθαγένειας, πιθανές αλλαγές αλλά και ευρύτερα ζητήματα που αφορούν την προστασία ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα μας.

Ομιλητές θα είναι οι κ.κ.:
Χαράλαμπος Αθανασίου, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών – βουλευτής Επικρατείας
Νικόλαος Βούτσης, Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ – βουλευτής Α’ Αθήνας

Η δομή του debate περιλαμβάνει δεκάλεπτες εισηγήσεις από τους δύο ομιλητές, και κατόπιν ερωτήσεις από το κοινό στις οποίες δίνεται η δυνατότητα στους ομιλητές να απαντήσουν εντός 2 λεπτών. Έπειτα από κάθε τοποθέτηση το κοινό εκδηλώνει την ικανοποίηση του από την απάντηση μέσω μπλε και κόκκινων καρτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση