GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερώτηση Ζέττας Μακρή περί ανασφάλιστων υπερηλίκων

Ερώτηση προς τον Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας με θέμα «Ανασφάλιστοι υπερήλικες» κατέθεσε η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ...

Ερώτηση προς τον Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας με θέμα «Ανασφάλιστοι υπερήλικες» κατέθεσε η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ. Ζέττα Μακρή.
Όπως τονίζεται μεταξύ άλλων, «το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα δημιουργήθηκε με την διακοπή των συντάξεων από τους ανασφάλιστους υπερήλικες και από τους αδελφούς μας από την Βόρειο Ήπειρο και τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ.
Υπερήλικες ανασφάλιστοι χωρίς κανένα άλλο εισόδημα ή με ένα πολύ μικρό βοήθημα κυρίως από την πρώην ΕΣΣΔ ύψους 60-80 ευρώ, έμειναν δίχως την σύνταξη των 360.000 ευρώ με την οποία «ζούσαν» και δόξαζαν την μητέρα Ελλάδα.
Όπως ρωτά τον Υπουργό, «τι προτίθεστε να πράξετε ώστε να επανέλθουν ρυθμίσεις που θα άρουν αδικίες και θα αποδίδουν σύνταξη στους ανασφάλιστους υπερήλικες της χώρας μας και στους ανασφάλιστους υπερήλικες αδελφούς μας από την Βόρεια Ήπειρο και τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ που είναι Έλληνες;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση