GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δέσμη μέτρων εξαγγέλλει ο Αναστασιάδης

Νέα δέσμη μέτρων, τη δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες, εξαγγέλλει την Δευτέρα ο πρόεδρος Αναστασιάδης, τα οποία θα στοχεύουν στον εκσυγχρον...

Νέα δέσμη μέτρων, τη δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες, εξαγγέλλει την Δευτέρα ο πρόεδρος Αναστασιάδης, τα οποία θα στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό του κράτους.

Σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο, θα προωθηθεί η μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας, που θα περιλαμβάνει και θέματα εναλλαξιμότητας και μετατάξεων.

Τα μέτρα θα αποσκοπούν επίσης στον εκσυγχρονισμό των θεσμών με ρύθμιση της θητείας πολιτειακών αξιωματούχων και ενσωμάτωση προνοιών, που να ελέγχουν τις ευθύνες και την ασυλία κρατικών αξιωματούχων, περιλαμβανομένου του προέδρου της Δημοκρατίας.

Επιπλέον, αναμένεται να ανακοινωθεί η σύσταση και λειτουργία Σώματος Συντονισμού του κυβερνητικού έργου και των μνημονιακών αναγκών. Το συντονιστικό αυτό όργανο θα υποβάλλει μηνιαίες και τριμηνιαίες εκθέσεις.

Μεταξύ των μέτρων που θα εξαγγελθούν περιλαμβάνεται και η υποχρεωτική δήλωση περιουσιακών στοιχείων για όλους τους πολιτειακούς αξιωματούχους, καθώς και η σύσταση επιτροπών ελέγχου στα υπουργεία.

alithia.com.cy

1 σχόλιο

  1. όρυβος έχει προκληθεί μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Χωνί», σύμφωνα με το οποίο καθηγήτρια απολύθηκε από το Κολέγιο Αθηνών επειδή έπιασε τον γιο του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει. Αναμένεται διάψευση από το πρωθυπουργικό γραφείο, ώστε να βεβαιωθούμε πως η είδηση είναι αληθινή.

    Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γιος του Αντώνη Σαμαρά αντέγραφε από την Γιαδικιάρογλου που αντέγραφε από την Παπασταύρου.

    Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποιο μάθημα αντέγραφε ο γιος του Αντώνη Σαμαρά, αν και υπάρχουν πληροφορίες πως αντέγραφε στην Παρασκευή Πίτσας.

    Σύμφωνα με το περιβάλλον του πρωθυπουργού, ο Αντώνης Σαμαράς όχι μόνο δεν ζήτησε...
    την απόλυση της καθηγήτριας αλλά, μόλις έμαθε πως ο γιος του αντέγραφε, ζήτησε από την διεύθυνση του Κολεγίου να τον κουρέψουν με την ψιλή, να του σκίσουν το παντελόνι και να τον περιφέρουν στους δρόμους του Ψυχικού για διαπόμπευση και παραδειγματισμό.

    Εν τω μεταξύ, σάλο αναμένεται να προκαλέσει η είδηση πως η Ομάδα Αλήθειας αντέγραφε από τον Γκαίμπελς, αν και οι ίδιοι υποστηρίζουν πως διόρθωναν τα λάθη του Γκαίμπελς που ήταν σκράπας στην προπαγάνδα.


    οικογένεια με βαθιά δημοκρατική... αλισβερίσια.... ΣΚΟΤΏΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .. ΕΚΕΊ ΠΟΝΆΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΊΧΝΟΥΝ.... ΚΑΝΈΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΩΣΊΛΟΓΟΥ ΖΩΝΤΑΝΌ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση