GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηράκλειο: Ιερέας πούλησε μανουάλια και κολυμπήθρα σε εταιρεία ανακύκλωσης!

Η πληροφορία ότι ιερέας από το Μαλεβίζι του Νομού Ηρακλείου, πούλησε σε εταιρεία ανακύκλωσης μανουάλια και κολυμπήθρα, έχει... προκα...


Η πληροφορία ότι ιερέας από το Μαλεβίζι του Νομού Ηρακλείου, πούλησε σε εταιρεία ανακύκλωσης μανουάλια και κολυμπήθρα, έχει... προκαλέσει σάλο.

Όπως αποκάλυψε το Ράδιο Κρήτη, ο συγκεκριμένος ιερέας πήγε σε γνωστή εταιρεία και έδωσε προς ανακύκλωση (;) τα συγκεκριμένα εκκλησιαστικά αντικείμενα, πουλώντας τα έναντι του ποσού των 620 ευρώ!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν είναι πρώτη φορά που η εν λόγω εταιρεία παραλαμβάνει και αγοράζει εκκλησιαστικά αντικείμενα, αφού το ίδιο έχουν κάνει κι άλλοι ιερείς του Νομού.

Για να μπορέσει κάποιος ιερέας να κάνει κάτι τέτοιο απαιτείται ειδική άδεια από την Μητρόπολη, κάτι που δεν έγινε στις περιπτώσεις αυτές. ''Δε γνώριζα ότι ήταν παράτυπο αυτό που έκανα'' δήλωσε στο ραδιόφωνο ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ανακύκλωσης.

''Θα εκδώσουμε ανακοίνωση για να ενημερώσουμε τους ιερείς για το θέμα'' είπε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος. Πληροφορίες αναφέρουν, πως τα συγκεκριμένα εκκλησιαστικά αντικείμενα λόγω της ιδιαίτερης αξίας που έχουν, δεν ανακυκλώνονται αλλά πωλούνται ακριβά ως έχουν. flashnews.gr

2 σχόλια

  1. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΛΙΓΟΩΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ Ή ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Ή ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, ΣΤΕΓΗ, ΦΑΓΗΤΟ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ.

    ΝΕΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΕΤΗ, ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΝ ΔΑΠ- ΝΔΦΚ, ΤΗΝ ΠΑΣΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΗΜΑΡ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΙ.

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ. ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ Ή ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ Δ' ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΡΑΙΧ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Της Παναγίας τα μάτια πουλάνε οι θεομπαίχτες. Ειδικά τώρα που το μαγαζί έχει κεσάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση