GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα ατύχημα έστειλε τον διαρρήκτη στην... αγκαλιά των αστυνομικών!

Συνελήφθη, προχθές (20.04.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Ηρακλείου της Αστυνομικής Διεύθυνσ...

Συνελήφθη, προχθές (20.04.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Ηρακλείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, 37χρονος Ρουμάνος, για... διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος προχθές το βράδυ, σπάζοντας κλειδαριά εισόδου διαμερίσματος, ιδιοκτησίας 40χρονου Έλληνα, στο Ηράκλειο, μπήκε και αφαίρεσε μαζί με συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα κοσμήματα.

Στη προσπάθεια του να διαφύγει έπεσε και έτσι βρέθηκε χωρίς και ο ίδιος να καταλάβει πως στην αγκαλιά των αστυνομικών. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κοσμήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Από την αστυνομική έρευνα, που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι το απόγευμα της (20.04.2013) στη πόλη του Ηρακλείου, ενεργώντας από κοινού μαζί με το συνεργό του και με τον ίδιο τρόπο δράσης, εισήλθαν σε σπίτι 65χρονης και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα, συνολικής χρηματικής αξίας δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ, περίπου.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση