GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφώνησαν στις απολύσεις...

Ολοκληρώθηκε με συμφωνία για απολύσεις στο Δημόσιο η σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο κα...

Ολοκληρώθηκε με συμφωνία για απολύσεις στο Δημόσιο η σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη.
Βασικό θέμα, οι απομακρύνσεις των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων από το δημόσιο, το οποίο παραμένει το μοναδικό ανοιχτό θέμα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
"Οι οργανισμοί θα αξιολογηθούν και αν δεν έχουν λόγο ύπαρξης δεν θα διατηρηθούν. Το προσωπικό όταν δεν θα μπορεί να προσφέρει υπηρεσία θα τίθεται εκτός. Προσωπικό από συγχωνεύσεις θα ενταχθεί στην κινητικότητα. Δεν είναι δυνατό να δοθεί κανένας αριθμός. Νομίζω ότι με αυτή τη ρύθμιση θα προχωρήσουμε. Δεν υπερασπίζομαι γενικώς και αορίστως το Δημόσιο. Υπερασπίζομαι το Δημόσιο βάσει του Συντάγματος. Η διοικητική μεταρρύθμιση πρέπει να γίνει με αξιολόγηση δομών, θεσμών και προσώπων. Οι μη επίορκοι θα κριθούν στη βάση της αξιολόγησης", τόνισε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο Φώτης Κουβέλης.
"Κάναμε μία προσπάθεια να κλείσουμε όλα τα εκκρεμή θέματα. Ελπίζω ότι το πλαίσιο θα γίνει αποδεκτό και από την τρόικα μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Αυτό το πλαίσιο σέβεται το Σύνταγμα" υπογράμμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εξαπολύοντας επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, Σαμαράς και Βενιζέλος συμφωνούν απολύτως με την απομάκρυνση, ωστόσο ο Φώτης Κουβέλης έχει ενστάσεις επί της διαδικασίες.

3 σχόλια

  1. Ο Φανούρης ηταν από την αρχή συμφωνος απλώς έκανε λιγο τον δύσκολο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι για να φανεί στο λαό ότι δεν τα δίνουν όλα αμαχητοι . Αυτοί όμως τα έχουν παραχωρήσει από τότε που υπογραψανε τα μνημόνια και μάλιστα με βάση το βρετανικό δίκαιο. Σε εμάς όμως κάνουν τους δύσκολους. Πρόσεξε Ελληνα καλά τι θα ψηφίσεις όταν ΕΡΘΕΙΣ εν τι βασιλεία σου (στις εκλογές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης

    ποτε θα απολυθουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση