GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να γίνει το ΚΚΕ κόμμα παντός καιρού, ζητά ο Δ. Κουτσούμπας

Να γίνει το ΚΚΕ κόμμα παντός καιρού ζητάει ο νέος γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας... σε συνέντευξη του που δημοσιεύετα...

Να γίνει το ΚΚΕ κόμμα παντός καιρού ζητάει ο νέος γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας... σε συνέντευξη του που δημοσιεύεται αύριο στον Ριζοσπάστη.

«Κόμμα ικανό να παλεύει και στις σημερινές συνθήκες, συνθήκες αντεπανάστασης, υποχώρησης, μαυρίλας, με στόχο τη συγκέντρωση δυνάμεων. Κόμμα ικανό να εμπνέει αλλά και να είναι γειωμένο με τη δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα», αναφέρει.

Επίσης διατυπώνει τη θέση του για συνεργασίες κόβοντας κάθε συζήτηση προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δε μιλάμε για μια απλή συνδικαλιστική συνεργασία, μια συμμαχία γύρω από ορισμένους επιμέρους στόχους συσπείρωσης, γύρω από τους οποίους έτσι κι αλλιώς παλέψαμε, παλεύουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, να διεκδικούμε.

Είναι υποκριτικό να παριστάνουν κάποια άλλα κόμματα ότι δεν καταλαβαίνουν, οι ίδιοι που μιλώντας για συμμαχία δε θεωρούν ότι μπορεί να υπάρξει άλλη παρά μόνο κάποια συμμαχία ανάμεσα στα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα, είτε κεντροαριστεράς, είτε «αριστεράς», είτε κεντροδεξιάς, είτε οικουμενικής, σωτηρίας, και ό,τι άλλο τις βαφτίζουν, με στόχο να διαμορφώσουν ανάλογα κυβερνητικά σχήματα, ενώ οι κυβερνήσεις που προτείνουν, είναι ίδιας κοπής, του "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς", χωρίς να μπορούν να προσφέρουν τίποτε διαφορετικό, θετικό για το λαό».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση