GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δ. Κυριαζίδης για το περιστατικό απόπειρας απόδρασης κρατουμένου

Σε απάντηση της ερώτησης με αριθμό 8130/7-3-2013 του Βουλευτή κ. Δ. Κυριαζίδη προχώρησε το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, ...


Σε απάντηση της ερώτησης με αριθμό 8130/7-3-2013 του Βουλευτή κ. Δ. Κυριαζίδη προχώρησε το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δια μέσω...
του εγγράφου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, σχετικά με το περιστατικό απόπειρας απόδρασης κρατουμένου από σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας .

Το ερώτημα εστίαζε στη διαδικασία με την οποία μισθώνονται ελικόπτερα και λαμβάνουν άδεια πτήσης από ιδιώτες και αν γίνονται οι απαιτούμενοι έλεγχοι όσων χρησιμοποιούν πτητικά μέσα μέσω της μίσθωσής τους, έτσι ώστε να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και εξακρίβωσης στοιχείων των μισθωτών. Επιπλέον αν γίνονται έλεγχοι των μεταφερόμενων αγαθών και προϊόντων και αν υπάρχει η πρόθεση εντατικοποίησης αυτών.

Το απαντητικό έγγραφο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας επισημαίνει πως η ίδια λειτουργεί βάσει των ευρωπαϊκών και διεθνών κανόνων, αλλά και του ελληνικού αστικού κώδικα και πως ό, τι προβλέπει η νομοθεσία, εφαρμόζεται πιστά.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό της απόπειρας απόδρασης κρατουμένου, κατόπιν διερεύνησης, έχει κινηθεί ήδη η διαδικασία επιβολής κυρώσεων κατά παντός υπευθύνου.

Παρατίθενται με σειρά προτεραιότητας η ερώτηση του Βουλευτή κ. Δ. Κυριαζίδη και η απάντηση του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση