GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο με τις δηλώσεις Βενιζέλου για τις απολύσεις...

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ...


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε μεταξύ άλλων ότι "πρέπει να μειωθεί ο δημόσιος τομέας".
«Είναι απολύτως αναγκαίο να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις. Πρέπει να βγούμε από την εικόνα της κρίσης και της αβεβαιότητας» είπε χαρακτηριστικά ο Ευ. Βενιζέλος. 
Τόνισε πως όλα θα γίνουν νόμιμα με αξιολογήσεις και με πειθαρχικές αποφάσεις. «Ήταν μια κοινά αποδεκτή λύση την οποία θα παρουσιάσουμε στην τρόικα και θα περιμένουμε την απάντηση της μέχρι την Κυριακή το βράδυ».
«Η μείωση του προσωπικού θα γίνει εμπροθέσμως, νομίμως και με αποτελεσματικό τρόπο», δήλωσε ακόμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

1 σχόλιο

  1. Τα ερωτήματα που γεννώνται είναι τα εξής:
    1) Αυτοί που έστηναν τόσα χρόνια τον κρατικό μηχανισμό χωρίς καμιά μελέτη του ανθρώπινου δυναμικού και που τώρα τους βγαίνει υπεράριθμος ποιος θα τους αφανίσει από τον πολιτικό χάρτη και θα τους κλείσει φυλακή αφού πάρει πίσω τα χρήματα που δόθηκαν χωρίς λόγο σε κάποιους;; Για αυτούς δεν πρόκειται να ανοίξει μύτη. σ.σ: ο κ(?) Πάγκαλος τα έχει ανακοινώσει αυτά από το 2009. Κάτι ήξερε – κάτι έχει υπογραφεί – κάτι που δεν μας το λένε όπως επίσης και από ποιους!!
    2) Για τα γαλαζοπράσινα σκυλιά να μην ανησυχείτε καθόλου. Εδραιωμένα σε θέσεις κλειδιά θα τραβάνε μια αναφορά του κώλου στους εκτός μηχανισμού τους και θα τους πετάνε εκτός, έτσι απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση