GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κ.Παπούλια: Η δημοκρατία δεν είναι αυτονόητη

Η δημοκρατία έχει εχθρούς, υπονομεύεται και αποδυναμώνεται όταν αναπτύσσονται φαινόμενα αντικοινοβουλευτισμού, μισαλλοδοξίας και ρατσισ...

Η δημοκρατία έχει εχθρούς, υπονομεύεται και αποδυναμώνεται όταν αναπτύσσονται φαινόμενα αντικοινοβουλευτισμού, μισαλλοδοξίας και ρατσισμού. Πολύ περισσότερο όταν αποθρασύνονται νοσταλγοί των πραξικοπηματιών που αναπολούν τις μέρες και τα έργα της χούντας», τονίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, σε μήνυμά του για την 21η Απριλίου. Σαν σήμερα, πριν από 46 χρόνια, η δημοκρατία καταλύθηκε για να ξεκινήσει μια μαύρη περίοδος ανελευθερίας, καταπίεσης και πολιτισμικής οπισθοδρόμησης που κατέληξε στην τραγωδία της Κύπρου», σημειώνει ο κ. Παπούλιας. Και υπογραμμίζει: «Έχει σημασία να τιμάμε όσους αγωνίστηκαν εναντίον της δικτατορίας, έχει νόημα να θυμόμαστε τι προηγήθηκε, έχει αξία να συνειδητοποιούμε ότι η δημοκρατία δεν είναι αυτονόητη». Τα κόμματα για την επέτειο της 21ης Απριλίου

2 σχόλια

  1. Φυσικα διοτι χουντα εχουμε τωρα και οχι το 1967 και μαλιστα εχουμε κακια χουντα με κλεφρονια και ξεπουληραρια.

    το 1967 ειχαμε δημοκρατια με μανδυα "χουντας" αλλα ηταν φιλολαικη "χουντα"

    Παντως η χουντα του 1967 ηταν πολυ καλυτερη απο τη σημερινη χουντα.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ και ακόμη πιο ωραία για μένα που μου πετσοκοψαν την Σύνταξη τα φάρμακα μου αύξησαν τους φόρους πληρώνω φόρο ιδιοκατοικησης για ένα σπιτι που μάτωσα 20 χρόνια να το ξεπληρώσω απο τα τραπεζικά δάνεια με τους υπέρογκους τόκους.
    Τι ωραία ειναι η Δημοκρατία μπορώ και φωνάζω κάτω η Κυβέρνηση και τρώω Δημοκρατικό ξύλο και με πνίγουν τα Δημοκρατικά Δακρυγόνα και πιθανον καρκινογόνα Αέρια.
    Τι ωραία η Δημοκρατία που μπορώ και διαβάζω, όταν έχω λεφτα περισευμα να αγοράσω, τις ελευθερες εφημερίδες που κάνουν κριτική στην Κυβέρνηση όταν οι ιδιοκτήτες τους δεν τους δίνει δάνειο η κυβέρνηση ή όταν δεν παίρνουν κάποιο δημόσιο έργο.
    Τι ωραία που είναι η Δημοκρατία που γράφω στα διαφορα μπλογκ και μου ζητάνε τα στοιχεία ή με βρίσκουν με το ip adress ή κάπως αλλιώς για να με κυνηγήσουν.
    Τι ωραία που είναι η Δημοκρατία να βλέπω τους ήρωες που μας απελευθέρωσαν από την Χούντα να πασχίζουν καθημερινά για την Σωτηρία μας, Δαμανάκη με εκατομύρια ευρώ να μαχεται στην Ευρωβουλή, ο ΑΚΗΣ μες στις μάχες με τα υποβρύχια, ο Σιμήτης να πολεμαει Χρηματιστήρια Σίμενς, Ο Γιωργάκης να δίνει τις μάχες σε όλη την οικουμένη για την Σωτηρία των ΜΗΚΥΟ και ακόμα άλλοι ήρωες Βενιζέλος Παπακωνσταντίνου Μητσοτάκηδες, Χριστοφοράκοι,Καραμανλήδες, Βουλγαράκηδες κλπ.

    Τι ωραία που είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ίσως μου κτυπήσει την πόρτα ο εισαγγελέας όπως του Κολλάτου, στη Χούντα την έσπαγαν μεσάνυχτα χωρίς κτύπημα οι αστυνομικοί κάτι οπως έγινε περίπου στις Σκουριές αλλά εκεί υπήρχε εισαγγελέας.

    Πόσο ΧΑΙΡΟΜΑΙ που ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και κάθε 4 χρόνια πάω και ρίχνω ένα χαρτάκι σενα κουτί και βγαίνει μια χοντρή και λέει στα παιδάκια νιξ φαί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση