GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τον ξενώνα «Μητέρα Τερέζα»

Το «Καταφύγιο Γυναίκας», Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών, οργανώνει πρόγραμμα συγκέντρωσης πρώτων ειδών για τη στήριξη γυναικ...


Το «Καταφύγιο Γυναίκας», Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών, οργανώνει πρόγραμμα συγκέντρωσης πρώτων ειδών για τη στήριξη γυναικών και των παιδιών τους. Με δεδομένη τη δυσχερή οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι σήμερα, γίνεται ολοένα και πιο αναγκαία η αρωγή ατόμων, που λόγω της οικονομικής ανέχειας που υφίστανται, δε μπορούν να αντεπεξέλθουν στις βασικές τους ανάγκες. Σ’ αυτή την κατηγορία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων ανήκουν και οι γυναίκες που αποτελούν θύματα βίας.

Για το λόγο αυτό, το «Καταφύγιο Γυναίκας», συνεχίζοντας την κοινωφελή κι εθελοντική δράση του ξεκινάει τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Όποιος πολίτης ενδιαφέρεται μπορεί να προσφέρει προϊόντα από 9 – 19 Απριλίου, για τη σίτιση 20 γυναικών και 8 παιδιών που φιλοξενούνται στον ξενώνα «Μητέρα Τερέζα». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί μια πρώτη οργανωμένη προσπάθεια και στοχεύει στη παροχή βοήθειας σε γυναίκες και παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ευελπιστούμε να έχει επιτυχία, έτσι ώστε να το συνεχίσουμε και να στηρίξουμε ακόμα περισσότερες γυναίκες και παιδιά. Σας παραθέτουμε ενδεικτική λίστα προϊόντων:

- Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα διαρκείας ή εβαπορέ, καφέ, ζάχαρη, κακάο, ρύζι (κίτρινο και άσπρο), όσπρια, ζυμαρικά, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, λάδι, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, αλεύρι, χυμούς, βρεφικές κρέμες, κονσέρβες

- Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη, βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, πούδρες για μωρά, σαπούνι, σαμπουάν, σφουγγάρι, σερβιέτες, απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι

Ζητάμε τη στήριξη από κάθε συνάνθρωπο μας που μπορεί να διαθέσει έστω κι ένα προϊόν. Δε χρειάζονται πολλά αλλά χρειάζονται πολλοί για την καλύτερη δυνατή έκβαση της προσπάθειας μας. Παρακαλούμε όσοι από εσάς μπορούν να το διαδώσουν σε γνωστούς και φίλους.

Τρόφιμα συγκεντρώνονται στα γραφεία του «Καταφυγίου Γυναίκας», Εγνατίας 38, στο 2ο όροφο. Ώρες λειτουργίας 9.00 μέχρι τις 17.00. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση το τηλέφωνο επικοινωνίας μας είναι 2310-551041. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο e-mail info@katafygiogynaikas.org ή μέσω της ιστοσελίδας www.katafygiogynaikas.org και στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Twitter.

1 σχόλιο

  1. Να απαιτήσουν φόρο επί των πωλήσεων στην Σοφοκλέους.

    Τα δημοσιονομικά προβλήματα της ΕΛΛΑΔΑΣ σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο γεγονός ότι η Σοφοκλέους δεν πληρώνει φόρους.

    Ενώ εργαζόμενες οικογένειες πληρώνουν κατά μέσο όρο 23% σε φόρο επί των πωλήσεων για τις ανάγκες της ζωής, η Σοφοκλέους δεν καταβάλλη φόρο για ένα ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 145 Δισεκατομυριων Euro.
    σε παράγωγα, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, μετοχές, ομόλογα και άλλους τίτλους στο χρηματιστήριο της ΕΛΛΑΔΩΣ. 1% φόρος επί των πωλήσεων σε αυτόν τον κύκλο εργασιών,λύνει σε μεγάλο βαθμό το έλλειμμα του προϋπολογισμού σε όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης.

    Σας ζητάμε να βάλετε στην Σοφοκλέους φόρο επί των πωλήσεων ξεκάθαρα στο τραπέζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση