GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέοι διάλογοι στην Προανακριτική: Κωνσταντοπούλου: «Κύριε Βενιζέλο, κυοφορείτε;» - Βενιζέλος: «Βεβαίως και το εύχομαι και για εσάς»...

  Στην Προανακριτική, ο  διάλογος που ξεχωρίζει  είναι αυτός μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο οποίος ήταν γεμ...


 Στην Προανακριτική, ο διάλογος που ξεχωρίζει  είναι αυτός μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο οποίος ήταν γεμάτος ειρωνείες, απαξία και υπονοούμενα.

Βενιζέλος: «Ορίστε, περιμένω την ερώτησή σας, γιατί δεν μου την κάνετε; Χρησιμοποιείτε την μαιευτική μέθοδο;».
Κωνσταντοπούλου: «Γιατί κ. Βενιζέλο, κυοφορείτε;»
Βενιζέλος: «Βεβαίως και το εύχομαι και σε εσάς»
Κωνσταντοπούλου: «Τι εννοείτε;»
Βενιζέλος: «Εννοώ ότι κυοφορώ …πνευματικώς και το ίδιο εύχομαι και σε εσάς», της αποκρίθηκε ο κ. Βενιζέλος. 

Η Προανακριτική ξεκίνησε στις 10.40 και διεκοψε στις 15.00 για τρεις ώρες.

Βγαίνοντας ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είπε: "Το βρήκα πολύ διασκεδαστικό".
Διαβάστε όλο τον διάλογο με τους δημοσιογράφους
Δημοσιογράφος: Σας καταγγέλει (η κα Κωνσταντοπούλου) πως δεν απατούσατε στις ερωτήσεις και χρησιμοποιούσατε υβριστικούς χαρακτηρισμούς:
Βενιζέλος: Θα πάρετε τα πρακτικά… Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι ένα πρόβλημα.
Δημοσιογράφος: Ηρεμήστε…!
Βενιζέλος: Ήρεμος είμαι. Νομίζω ότι διασκεδάσαμε πάρα πολύ.

Λίγο πριν την διακοπή για μεσημέρι, υπήρξε νέο φραστικό επεισόδιο Γεωργιάδη Κωνσταντοπούλου με αφορμή τη συμμετοχή του πρώην συζύγου της Ευγενίας Μανωλίδου στη λίστα Λαγκάρντ. 
Ο Αδωνις Γεωργιάδης βγαίνοντας από την αίθουσα ακούστηκε να λέει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσα που παρενέβη… «Σας έχει κάνει σαν τα μούτρα της».

Εκείνη την ώρα βγήκε από την αίθουσα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο κ. Γεωργιάδης της είπε: 

"Εισαι ένα υποκείμενο χαμηλής στάθμης" και εκείνη του απάντησε: "Είσαι η ντροπή του κοινοβουλίου."Υπήρξε όμως και άλλο ένα επεισόδιο μεταξύ του κ. Βενιζέλου και της κας Κωνσατντοπούλου με σκληρά υπονοούμενα.
Φέρεται να είπε ο κ. Βενιζέλος: "Είστε χυδαίο υποκείμενο! Η ντροπή του κοινοβουλιου και εκπρόσωπος των φοροφυγάδων"
Σχολιάζοντας η Ζωή Κωνσταντοπούλου την κατάθεση Βενιζέλου είπε:

"Κατ επανάληψη δεν απαντούσε. Δήλωνε πως δεν θα απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις της κυρίας και μιλούσε υποτιμητικά για μένα".

6 σχόλια

  1. Καμαρώστε τον “ Σπουδαρχίδη” ….Τον συνταγματολόγο Κουραδομηχάνη … Tον πολιτικό " φαινόμενο" της οικονομολογίας της “διαφθοράς” ...και της συγκάλυψης ...

    Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος που όπως είναι γνωστό εφεύρε τον παγκοσμίου πρωτοτυπίας νόμο περί παραγραφής και ασυλίας των πολιτικών προσώπων έδωσε το δικαίωμα τα τελευταία χρόνια σε πολλά πολιτικά και πλουτοκρατικά καθάρματα να κατακλέψουν ή να κάνουν τα στραβά μάτια (με το αζημίωτο φυσικά) σε ανομίες και σε παράνομες πράξεις που έφεραν την χώρα μας στο χείλος του γκρεμού

    Ο Βουβούζελος είναι αρχιτέκτονας της κατάστασης, που σήμερα μας απειλεί με καταστροφή.

    Ο Βoυβούζελος στη μέχρι τώρα μακρόχρονη πολιτική σταδιοδρομία δεν συμμετείχε απλώς, αλλά πρωταγωνιστούσε στο μεγαλύτερο φαγοπότι το οποίο έγινε ποτέ εις βάρος του ελληνικού λαού.

    Ο Χοντροβαγγέλας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του υπόλογου πολιτικό-οικονομικού συστήματος και πάνω στα νομοπαρασκευάσματα του βασίζονται και τα δύο κόμματα εξουσίας για να κάνουν παιχνίδι με τις αρπαχτές τις χορηγίες και τις μίζενς ...

    Ο Βουβουζέλος είναι ο πρώτος που πρέπει να αποβληθεί, για να αρχίσει η πτώση του Συστήματος της Μεταπολίτευσης, της Ψευδοδημοκρατίας και της Σοσια-ληστειας των τελευταίων 38 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΡΕΜΙΣΤΕ .
    ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ..ΓΑΜΑΕΙ, ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΣΤΕ !!!!!

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η κοπέλα υπάρχει περίπτωση να μην δημουργήσει προβλήματα έστω και μία φορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι σίγουρος 4 Απρ 2013 - 9:39:00 μ.μ ότι η Κωνσταντοπούλου είναι κοπέλα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στον Γιάννη Στουρναρα , πεστα και στα μαλακισμένα του ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ ότι δεν υπάρχει άλλη λύση ...{ρε δεν υπάρχει άλλη λύση θα φάτε το γαμήσι ότι και να γράφετε}

    Γιάννη ΣΕ παρακαλώ κλείσε και αυτό το μπουρδέλο την Βουλή γιατί να πληρώνουμε 5.000 άτομα εκεί μέσα μαζί με κάτι βουλευτές !!!! ΑΦΟΎ έχομε την τρόικα να μας λέει τι θα κάνουμε, εμείς είμαστε φιλότιμος ΛΑΟΣ θα το κάνουμε αφού είναι για το καλώ μας!!!!! ΠΕΣ ΤΟΥΣ σε παρακαλώ να κλείσει το μπουρδέλο η Βουλή να πάνε να βρούνε δουλειά οι κουφάλες και οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ εκεί ΜΈΣΑ...

    Σε ευχαριστώ πανάγια μου που μας εστηλες αυτούς τους ανθρώπους της τρόικας .. αλλά να φύγουν όλοι από το μπουρδέλο την βουλη..

    ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ... ΤΕΛΙΚΆ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΔΙΈΞΟΔΑ!!!ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΚΑΡΗΤΗΣ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ .. ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ ΛΑΔΏΣΤΕ ΤΑ ΚΌΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΥΧΩΡΕΜΈΝΟΥ ΓΙΑΤΊ ΤΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΠΝΆΝΕ.....

    Υ.Γ..Τους ετοιμάζω μια πλάκα!!!

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο μόνος δίκαιος λογαριασμός που είχαμε ήταν αυτός απέναντι στην πατρίδα. Γράψε: "Ανεξόφλητος".

    Όσο κι αν θέλεις να βρεις μία στάλα ελπίδας μέσα στον σωρό με τα σκ@τ@ που έχουμε πέσει, ξέρεις ότι είναι ανώφελο.

    Στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων οι ζωές και οι θάνατοί μας. Δεν αφορούν κανέναν.

    Ο Ζορμπάς εκτελέστηκε και το κηδειόχαρτό του καρφώθηκε στις κολώνες της ΔΕΗ. Στεκόμαστε σαν χαμένοι μπροστά στην ανακοίνωση θανάτου και κάθε μέρα βλέπουμε ότι η κηδεία αλλάζει ημερομηνίες. Κάθε μέρα και μία καινούργια.

    Έχουμε ξεχάσει τα ονόματα των φίλων. Έχουν όλα εκτοπιστεί από ονόματα υπουργών, πρωθυπουργών, βουλευτών και άλλων αλητήριων.

    Μάθαμε ευρωπαϊκές γλώσσες τόσο γρήγορα μέσα από τα ονόματα βαρβάρων που σουλατσάρουν με παχιά γράμματα σε τίτλους ειδήσεων. Μπλέκεται η γλώσσα μας από το συνονθύλευμα συμφώνων στις λέξεις τους και εμείς εκεί να επιμένουμε να τα προφέρουμε σαν να κουβαλάμε μέσα στο στόμα μας χαλίκια.

    Έχουμε να ακουμπήσουμε βιβλίο μήνες ολόκληρους...Έχουν αλληθωρίσει τα μάτια μας διαβάζοντας νόμους παρανόμους που χαρακτηρίζουν την ζωή μας σαν δημόσια περιουσία προς εκποίηση.

    Κλείστηκε η ζωή μας στο γραμματοκιβώτιο της εξώπορτας.Η αξία της αναπνοής μας σε φακέλους λογαριασμών με ημερομηνία λήξεως λίγων ημερών.

    Ακούμε μέσα στο μυαλό μας «την Δευτέρα ξοφλάς», «την Τρίτη διαμαρτύρεσαι», «την Τετάρτη κατάσχεσαι», «την Πέμπτη φυλακίζεσαι», «την Παρασκευή απολογείσαι» και μένει μόνο το Σαββατοκύριακο να χτυπάς από τοίχο σε τοίχο μέσα στο σπίτι-κλουβί για να περιμένεις τις επόμενες αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου των μεγαλύτερων εγκληματιών που έχει γεννήσει ποτέ ο πλανήτης.

    Ανεβαίνεις στα βουνά, βουτάς στην θάλασσα, περπατάς στις πεδιάδες και κάθε βόλτα είναι σαν αποχαιρετισμός. Και να πάρει ο διάολος δεν χωράνε όλα αυτά σε μια τελευταία αγκαλιά.

    Κατάντησες σαν τουρίστας να τραβάς φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές στο ταξίδι Ελευθερίας σου στην χώρα που σε γέννησε: «Εγώ δίπλα στο τελευταίο ακρογιάλι λίγο πριν πουληθεί», «Εγώ μέσα στο δάσος πριν εκχερσωθεί», «Εγώ δίπλα στην τελευταία πηγή πριν ιδιωτικοποιηθεί», «Εγώ δίπλα στην Ελένη πριν αυτοκτονήσει»..

    Το άλμπουμ δεν θα χωρέσει όλα τα αποχαιρετιστήρια κλικ στο τελευταίο ταξίδι στην πατρίδα.

    Ο μόνος δίκαιος λογαριασμός που είχαμε ήταν αυτός απέναντι στην πατρίδα. Γράψε: "Ανεξόφλητος"...



    αντιγραφή: Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΖΉΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΊ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση