GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη

Διαβασέ τα και πρόσεξε! Απλές, μικρές λεπτομέρειες, ανεπαίσθητες υπερβολές που κάνεις στο μακιγιάζ σου χωρίς να το καλάβεις. Παλιές τ...

Διαβασέ τα και πρόσεξε!
Απλές, μικρές λεπτομέρειες, ανεπαίσθητες υπερβολές που κάνεις στο μακιγιάζ σου χωρίς να το καλάβεις.
Παλιές τεχνικές που έμαθες στο γυμνάσιο και μένεις προσκολημμένη σ' αυτές ακόμα και αν έχουν περάσει από τότε δεκαετίες. Διάβασε παρακάτω τα σημαντικότερα λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες στο μακιγιάζ με αποτέλεσμα να δείχνουν αρκετά χρόνια μεγαλύτερες:

Υπερβολική ποσότητα concealer

Όταν χρησιμοποιείς περισσότερη ποσότηταconcealer από αυτή που χρειάζεται το μάτι σου το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το αντίθετο από το επιθυμητό. Η επιπλέον ποσότητα αρχίζει να συγκεντρώνεται σε συγκεκριμένα σημεία και τονίζει ή δημιουργεί ρυτίδες γύρω από το μάτι. Με την πάροδο του χρόνου τα μάτια δείχνουν κουρασμένα.

Σκούρα απόχρωση foundation

Οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούνfoundation σε πιο σκούρα απόχρωση από αυτήν του δέρματός τους, με αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει σκοτεινό και θαμπό. Το δέρμα χάνει τη φρεσκάδα και τη φωτεινότητά του και δείχνει μεγαλύτερο. Επίλεξε την ίδια αποχρωση με το δέρμα σου και αμέσως θα δείξεις μικρότερη.

Λανθασμένη χρήση πούδρας

Απόφυγε να χρησιμοποιείς μεγάλη ποσότητα πούδρας, γιατί δείχνει το πρόσωπο ξηρό και αφυδατωμένο, επομένως και γερασμένο,κυρίως στα σημεία έκφρασης. Προτίμησε να τοποθετείς την πούδρα μόνο στα σημεία με λιπαρότητα.

Μολύβι ματιών που"απλώνει" με την πάροδο του χρόνου

Ένα μαλακό μολύβι ματιών που έχει τοποθετηθεί σκέτο, χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία για το μάτι, με την πάροδο της ώρας"απλώνει" και δείχνει τα μάτια μουτζουρωμένα, θαμπά και κουρασμένα. Για να το αποφύγεις αυτό προετοίμασε το μάτι με μια απαλή βάση σκιάς,τοποθέτησε το μολύβι και στη συνέχεια με ταμποναριστές κινήσεις πέρασε πάνω από το μολύβι σκιά ίδιου χρώματος για να το σταθεροποιήσεις.

egnomi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση