GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άστεγος κέρδισε το Λόττο αλλά θα παραμείνει άστεγος!

Τυχερός στάθηκε ο Dennis Mahurin, ένας άπορος που μένει στον καταυλισμό αστέγων στο Bloomington του Μίσιγκαν, καθώς κέρδισε 50.000 δολά...

Τυχερός στάθηκε ο Dennis Mahurin, ένας άπορος που μένει στον καταυλισμό αστέγων στο Bloomington του Μίσιγκαν, καθώς κέρδισε 50.000 δολάρια στο Λόττο.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Huffington Post, ο νικητής του Λόττο μένει στον καταυλισμό από το 1978.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο κ. Mahurin δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον χώρο που μένει! Όπως αναφέρει ο ίδιος, θα συνεχίσει να μένει στη σκηνή του, ενώ τα χρήματα που κέρδισε θα τα χρησιμοποιήσει για να επισκεφτεί τον γιο του και για να επιδιορθώσει τα δόντια του.

Τα υπόλοιπα χρήματα θα τα κρατήσει για ώρα ανάγκης, ενώ όπως τονίζει, ίσως χρησιμοποιήσει και ένα ποσό για να κάνει μία ανακαίνιση στη σκηνή που μένει. Ο ίδιος τονίζει πως αισθάνεται ευτυχισμένος που μένει στη φύση.

Μάλιστα, ο Dennis Mahurin προτίθεται να δώσει από 100 δολάρια σε κάθε άστεγο φίλο του και γενικότερα να βοηθήσει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Μία υπάλληλος από το πρατήριο καυσίμων που αγόρασε ο κ. Mahurin το τυχερό δελτίο, χαρακτηρίζει τον νικητή ως έναν αξιοπρεπή κύριο, έναν υπέροχο άνθρωπο με πολύ χιούμορ.

filoksenos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση