GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπερλουσκόνι: Δεν είναι προτεραιότητα οι εκλογές αλλά ο σχηματισμός κυβέρνησης

«Η προτεραιότητα, κατά την άποψή μας, παραμένει ο σχηματισμός νέας κυβέρνησης. Αν δεν τα καταφέρουμε, η υποχρεωτική εναλλακτική λύση εί...

«Η προτεραιότητα, κατά την άποψή μας, παραμένει ο σχηματισμός νέας κυβέρνησης. Αν δεν τα καταφέρουμε, η υποχρεωτική εναλλακτική λύση είναι οι εκλογές», τόνισε... ο ηγέτης της κεντροδεξιάς παράταξης της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε μήνυμά του προς τους βουλευτές, τους γερουσιαστές και τα μέλη του κόμματος Λαός της Ελευθερίας (PdL).

Ο Μπερλουσκόνι επαναλαμβάνει ότι η άμεση προτεραιότητα για την χώρα είναι η στήριξη της οικονομίας με μια κυβέρνηση ευρείας συμμετοχής, της οποίας θα μπορούσε να ηγηθεί η κεντροαριστερά.

«Αν γίνουν νέες εκλογές, πάντως, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρουμε να υπερισχύσουμε, τόσο στην βουλή, όσο και στην γερουσία», υποστηρίζει ο μεγιστάνας του Τύπου.

Στο μεταξύ ο Μπέπε Γκρίλο συναντάται με βουλευτές και γερουσιαστές του Κινήματος Πέντε Αστέρια (M5S) κεκλεισμένων των θυρών, σε τοποθεσία βόρεια της ιταλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η συζήτηση αναμενόταν να γίνει σε αρκετά οξυμένους τόνους, αφού μέρος των εκλεγμένων αντιπροσώπων του M5S φέρεται να αμφισβητεί την κεντρική του πολιτική κατεύθυνση κι εκδηλώνει την πρόθεση να συνεργαστεί με την κεντροαριστερά συμμαχία τόσο σε ό,τι αφορά την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και τις προσπάθειες το σχηματισμό νέας κυβέρνησης. e-go.gr

1 σχόλιο

  1. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Το χαράτσι παραμένει και θα πάρουν περισσότερα, βάζοντας κι άλλα. Καλά κάνουν, αφού έχουμε ηλίθιους ψηφοφόρους. Και τώρα όσοι δεν μπορούν να το πληρώσουν στη ΔΕΗ θα βάζουν τόκους υπερημερίας. Οι τρεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα σας ξεσκίσουν, και θα πάρουν τώρα ακίνητα και καταθέσεις. Τίποτα δεν θα αφήσουν όρθιο, αφού γκρέμισαν το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου με το κούρεμα των ομολόγων !
    Αλλά αφού υπάρχουν βλαμμένοι που ψηφίζουν ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ... Μαυρίστε τους στις κάλπες τις φοιτητικές και τις συνδικαλιστικές, κόψτε του τα φτερά, διαλύστε τον κομματικό τους στρατό. Καμία ψήφος στις παρατάξεις των 3 δυνάμεων της καταστροφής των Ελλήνων. Θυμηθείτε τα λόγια του Γ. Παπανδρέου ότι το 2012 θα ήταν η τελευταία χρονιά και το 2013 θα έρχονταν η ανάπτυξη. Θυμηθείτε τα παραμύθια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που μας εξαπάτησαν και κανένας νέος, καμία νέα, κανένας εργαζόμενος να μη ψηφίσει τις τρισκατάρατες οργανώσεις ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ. Διαλύστε τους, πριν μας διαλύσουν ! Ψηφίστε ανεξάρτητα σχήματα ή ότι άλλο, εκτός από αυτούς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση