GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τζώνη Καλημέρης αποκάλυψε αν παραμένει η Στάη στην ΕΡΤ και τι θα γίνει με Θρασκιά- Φερεντίνο

Καλεσμένος στο «Πρωινό Mou σήμερα ο Τζώνη Καλημέρης και μίλησε για όλους και για όλα. Μετά τις πρόσφατες διενέξεις της Έλλη Στάη με τη ...

Καλεσμένος στο «Πρωινό Mou σήμερα ο Τζώνη Καλημέρης και μίλησε για όλους και για όλα.
Μετά τις πρόσφατες διενέξεις της Έλλη Στάη με τη διεύθυνση της δημόσιας τηλεόρασης, ακούστηκαν πολλά σενάρια. Ο Τζώνη Καλημέρης διευκρίνισε: "Η Έλλη Στάη συνεχίζει. Τα βρήκανε χωρίς σοβαρούς τραυματίες... Συνεχίζει κανονικά".
Όσο για την εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά είναι θέμα υπογραφών για το αν θα ξεκινήσει μετά το Πάσχα ή την επόμενη σεζόν, ενώ με τον Χρήστο Φερεντίνο συζητούν για παρουσίαση βραδινής εκπομπής.

1 σχόλιο

  1. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


    Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Η κυβέρνηση δεν σταματάει να σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο. Αφού απέσπασε το “βραβείο αποτυχίας” ενάντια στη φοροδιαφυγή με ΜΗΔΕΝ αποτελέσματα για το 2011 και 2012, σήμερα κατάφερε να κερδίσει άλλο ένα βραβείο.

    Το “βραβείο αναλγησίας”.

    Με την πρωτοφανή σε σφοδρότητα επίθεση εναντίον των τριτέκνων και πολυτέκνων.

    Συγχαρητήρια!!!»

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ, ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ 18 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ. ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ! ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ, ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ !

    ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟ 1948 ΟΙ 850.000 ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ 2012 6.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΜΕ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΑΠΟ 11.000.000 ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ 1/3 ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΘΑΝΑΤΩΝ, ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ 4.ΟΟΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ! ΑΝΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ! ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση