GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάρες στο Μετρό για την αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγής

Εντός του Ιουλίου αναμένεται να κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές για το έργο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, όπως ανακοίνωσε... το Yπο...

Εντός του Ιουλίου αναμένεται να κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές για το έργο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, όπως ανακοίνωσε...
το Yπουργείο Ανάπτυξης.

Μάλιστα στο πλαίσιο των προσπαθειών να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της εισιτηριοδιαφυγής - που στερεί από το κράτος την είσπραξη εσόδων - θα τοποθετηθούν μπάρες στο Μετρό.

Συγκεκριμένα, συνεδρίασε, χθες, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΣΑ για τα δύο έργα Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), της Τηλεματικής και του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου.

Για το έργο του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου, εγκρίθηκε, λοιπόν, η έναρξη της τελικής φάσης του διαγωνισμού και εντός του Ιουλίου θα κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές.

Οι έξι υποψήφιοι, οι οποίοι συνεχίζουν στη διαδικασία του διαγωνισμού και καλούνται να υποβάλλουν δεσμευτικές προσφορές είναι οι εξής:

1) Intracom IT Services - Intrasoft International - Intracom Telecom - Intrakat

2) Indra Sistemas

3) Τέρνα Ενεργειακή - LG - CNS CO

4) ΑΤΕΣΕ

5) Άκτωρ Παραχωρήσεις - Unisystems

6) Ericsson Hellas

Ακόμη, για το έργο της Τηλεματικής, εγκρίθηκαν οι τεχνικές προσφορές και των δύο υποψηφίων, οι οποίοι στις 29 Μαρτίου είχαν καταθέσει δεσμευτικές προσφορές.

Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

Τέρνα Ενεργειακή - Unisystems
Intrasoft International - Intrakat

Αν δεν υπάρξουν ενστάσεις, εντός των επόμενων 2 εβδομάδων θα προχωρήσει το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών και η ανάδειξη αναδόχου.

«Δύο πολύ σημαντικά έργα για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Αττικής και της βελτίωσης του συγκοινωνιακού έργου των αστικών συγκοινωνιών, μπαίνουν στην τελική τους φάση», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Κωστής Χατζηδάκης.

«Προχωρούμε με τα χρονοδιαγράμματα που είχαν ανακοινωθεί. Στα έργα αυτά θα έχουμε παράλληλη αξιοποίηση ιδιωτικών και κοινοτικών πόρων ως έργα ΣΔΙΤ, ένα μοντέλο το οποίο πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσει ποιοτικά και σε βάθος χρόνου λειτουργικά έργα και θα ενισχύσει την υγιή επιχειρηματικότητα προς όφελος του πολίτη και του δημόσιου συμφέροντος», προσέθεσε. kerdos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση