GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαραίτητη η συμβολή όλων για υλοποίηση των μέτρων, λέει ο ΔΗΣΥ

Για την υλοποίηση των μέτρων που εξήγγειλε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά και άλλων που θα ακολουθήσουν, καθώς και για... την επ...

Για την υλοποίηση των μέτρων που εξήγγειλε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά και άλλων που θα ακολουθήσουν, καθώς και για... την επανεκκίνηση της οικονομίας είναι απαραίτητη η συνδρομή και η συνεργασία όλων, αναφέρει σε ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ.

Στην ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ καλεί όλους, πολιτικές δυνάμεις και οικονομικούς και κοινωνικούς εταίρους "να συνδράμουμε ενωμένοι και ομόθυμοι στον κοινό στόχο".

Σύμφωνα με τον ΔΗΣΥ , η οικονομική κρίση στην οποία έχει οδηγηθεί η κυπριακή κοινωνία προκαλεί τεράστια προβλήματα, ακόμα και επιβίωσης για μεγάλες ομάδες του λαού μας, προβλήματα ανεργίας, οικονομικής ύφεσης και κοινωνικής ανισότητας και προσθέτει ότι τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν χθες "έρχονται να δώσουν μια πρώτη απάντηση σε αυτές τις τεράστιες και πιεστικές προκλήσεις".

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θεωρεί ότι τα μέτρα απαμβλύνουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας με απώτερο στόχο την επίτευξη ανάπτυξης, της μόνης απάντησης στην οικονομική ύφεση και ότι οδηγούν στο δικαιότερο επιμερισμό των βαρών της κρίσης με στήριξη των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι τα μέτρα εξορθολογίζουν τις κοινωνικές παροχές οι οποίες κατανέμονται με δικαιότερο για τους πολίτες τρόπο, απαμβλύνουν το πρόβλημα της ανεργίας, προσφέρουν κίνητρα και ενθαρρύνουν επενδύσεις, δημιουργούν συνθήκες για δραστηριοποίηση σε νέους τομείς καθώς και προϋποθέσεις για πιο δημιουργική αντιμετώπιση της κρίσης και από νέους ανθρώπους και ανοίγουν το δρόμο καθορισμού μιας εθνικής στρατηγικής στον τομέα της ενέργειας και της ανάπτυξης του φυσικού πλούτου της Κύπρου. alithia.com.cy

1 σχόλιο

  1. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ. ΠΟΙΟΥΣ ; ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ 200-300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΩΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ - ΠΙΑ- ΣΕ "ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΥΡΙΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 3 ΚΑΙ ΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΟΜΩΣ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΚΑΙ, ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΥΠΑ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ "ΧΕΡΙ" ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΘΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΦΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ.

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ Ή ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΑ ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ! ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΙΝΟΥΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση