GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στην Ολλανδία! Πρώην μαθητής προειδοποίησε στο διαδίκτυο για νέο αιματοκύλισμα

Ένας πρώην μαθητής του βρετανικού σχολείου της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ολλανδία, συνελήφθη σήμερα από τις αρχές. Το αγόρι απείλησ...

Ένας πρώην μαθητής του βρετανικού σχολείου της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ολλανδία, συνελήφθη σήμερα από τις αρχές.
Το αγόρι απείλησε μέσω διαδικτύου ότι θα σκοτώσει όσο πιο πολλούς μπορεί στο πρώην σχολείο του. Συγκεκριμένα έγραψε: "Αύριο θα πυροβολήσω τον καθηγητή μου και όσο το δυνατό περισσότερους σπουδαστές. Είναι ένα σχολείο σε μια ολλανδική πόλη, η οποία ονομάζεται Λέιντεν και θα χρησιμοποιήσω ένα Colt Defender των 9 χιλιοστών".
"Η αστυνομία μάς ενημέρωσε ότι ένας πρώην μαθητής του βρετανικού σχολείου στην Ολλανδία (BSN) συνελήφθη σε σχέση με την απειλή που διατυπώθηκε μέσω Διαδικτύου εναντίον ολλανδικού σχολείου στο Λέιντεν" ανακοίνωσε το βρετανικό σχολείο τονίζοντας ότι ο μαθητής αυτός είχε αποκλειστεί από το BSN τον Οκτώβριο του 2011 για λόγους συμπεριφοράς.
Η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έγινε μια σύλληψη σε σχέση με την υπόθεση αυτή, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση