GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτη ΦΩΤΟ κάνει τον γύρο του κόσμου! Ζευγάρι ξανασμίγει μετά τις εκρήξεις στη Βοστώνη

 Πίστευαν ο ένας για τον άλλο ότι είχε σκοτωθεί στη διπλή φονική έκρηξη στον μαραθώνιο της Βοστώνης. Τη στιγμή όμως που ξαναβρέθηκαν ζωντ...

 Πίστευαν ο ένας για τον άλλο ότι είχε σκοτωθεί στη διπλή φονική έκρηξη στον μαραθώνιο της Βοστώνης. Τη στιγμή όμως που ξαναβρέθηκαν ζωνταντοί μια αμερικανίδα τους φωτογράφησε και ανέβασε στο διαδίκτυο την εικόνα που κατάφερε να συγκινήσει όλο τον πλανήτη.
Η φωτογραφία της Μέγκαν Τζόνσον είχε 700.000 «χτυπήματα» σε 12 ώρες στο imgur και δημοσιεύτηκε σε όλα τα μεγάλα σάιτ του κόσμου από τις ΗΠΑ ως τη Νότια Κορέα περνώντας από την Ισπανία, όπως σημειώνει η Huffington post.
«Πήρα αυτή τη φωτογραφία του ζευγαριού που ξανάσμιξε μετά τον όλεθρο και έφτασε στα άκρα της γης. Ηθελα απλά να δείξω τις πολυάριθμες και απίστευτες στιγμές αγάπης και γεναιοδωρίας που ακολούθησαν τον εφιάλτη» έγραψε η Τζόνσον στο μπλογκ της.
Jcouple1
.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση