GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλληλεγγύη από σκηνής θεάτρου στο Αγρίνιο...

Το πολύ θερμό χειροκρότημα στο τέλος ήταν όλο δικό τους. Και τα λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια τους, επιβράβευση αξιοσύνης. Καταρχάς ...


Το πολύ θερμό χειροκρότημα στο τέλος ήταν όλο δικό τους. Και τα λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια τους, επιβράβευση αξιοσύνης.
Καταρχάς για την καλλιτεχνική επάρκεια. Πιο πολύ όμως για την ανθρωπιστική.
Ένα «τσούρμο» πολιτών της Ναυπάκτου, ενεργών στον πολιτιστικό τομέα, η θεατρική ομάδα του συλλόγου «ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» βρέθηκε στη σκηνή του Παπαστράτειου Μεγάρου του Αγρινίου, με δύο αντίδοτα στην κρίση: Την κωμωδία και την αλληλεγγύη.
Πετυχημένη δοκιμή της εμβέλειας και του συμβολισμού του προγράμματος «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΣΚΗΝΗΣ» της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», που «ενεργοποιεί ανθρωπιστικά, τους ενεργούς πολιτιστικά».
Την πρωτοβουλία της πρόσκλησης/έκκλησης για βοήθεια είχαν δύο αγρινιώτικες ΜΚΟ, φορείς-μέλη των «Πυλώνων»: Η «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» και η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, υπέρ των δράσεων των οποίων πήγε το «κοινωνικό πεντάευρο», αντίτιμο της παρακολούθησης.
«Οίκος Ευγηρίας Η ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΔΥΣΙΣ» του Μανώλη Κορρέ* στο σανίδι. Στη συνείδηση ωστόσο αυτών που προσκάλεσαν και αυτών που προσήλθαν, η «δύσις» της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, απαιτούσε άμεση αποτροπή.
Το Παπαστράτειο υπολείπεται άλλων φημισμένων κοσμικών μεγάρων ως προς τις διαστάσεις. Το σαββατόβραδο της 6ης Απρίλη ήταν όμως γεμάτο. Από ελπίδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση