GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η έκθεση σύλληψης του Δημήτρη Κολλάτου...

1 σχόλιο

  1. Οργή σε όλη την Ελλάδα έχουν προκαλέσει δύο ειδήσεις
    1) Η απόφαση για 8 νέους αναπληρωτές υπουργούς και τη κουστωδία τους. Την ώρα που κόβουν συντάξεις, επιδόματα, μισθούς, καταθέσεις, βάζουν φόρους και χαράτσια, αντί να μειώνουν τους ανώτερους κρατικούς υπαλλήλους ( που συνεχίζουν να λαμβάνουν παχυλούς μισθούς ), αυτοί τους αυξάνουν. Αυτό θα στοιχίσει ένα 3 έως 5% μείωση στα ποσοστά της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, συνολικά.
    2) Η είδηση της σύλληψης του Κολλάτου, επίσης, προκαλεί αντιδράσεις στη κοινή γνώμη, παράλληλα με τη διαρροή ειδήσεων ότι ετοιμάζεται γραφείο καύσης νεκρών από λαλίστατο πολιτικό της Αττικής που κάνει μηνύσεις σε όποιον πολίτη διαμαρτύρεται για το φαγοπότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    Αυτή είναι η Ελλάδα. Και όλα αυτά ρίχνουν "νερό στο μύλο" της Χρυσής Αυγής. Και μετά θα θρηνούν, όταν οι ίδιοι με τις προκλητικές αντισυνταγματικές και αντιδημοκρατικές ενέργειές τους στέλνουν ένα μεγάλο μέρος των πολιτών, από αντίδραση, στην Χ.Α. Θα παρακαλούν να ψηφιστούν, στις επόμενες εκλογές, Σύριζα και Ανεξάρτητοι Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση