GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ- Χρυσαυγίτες αποδοκιμάζουν τον Βορίδη...

«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν μέλη της Χρυσής Αυγής στον Μάκη Βορίδη κατά την άφιξη του σε ξενοδοχείο της Λαμίας. Οι Χρυσαυγίτες αποδοκίμασ...

«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν μέλη της Χρυσής Αυγής στον Μάκη Βορίδη κατά την άφιξη του σε ξενοδοχείο της Λαμίας. Οι Χρυσαυγίτες αποδοκίμασαν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.
Στο πλευρό των μελών της Χρυσής Αυγής που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το ξενοδοχείο, όπου θα γινόταν εκδήλωση με ομιλητή τον Βορίδη, ήταν και ο πρώην Βουλευτής του κόμματος Απόστολος Γκλέτσος.
Νωρίτερα η Αστυνομία έκανε δύο προσαγωγές σε μέλη της οργάνωσης για εξακρίβωση στοιχείων.
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αυτή την ώρα μιλάει στην εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Νέας Δημοκρατίας Λαμίας, με θέμα “Ανεργία – Κοινωνική Πολιτική – Ανάπτυξη”
Πηγή: scouter.gr

2 σχόλια

  1. Αφού είναι ομόσταυλοι, ομοϊδεάτες και "συναγωνιστές" γιατί αποδοκιμάζουν οι χρυσαυγίτες το ναζιζοΒορίδη με το τσεκούρι; Αρχηγό της νεολαίας ΕΠΕΝ τον είχε κάνει το ίνδαλμά τους, ο ταγματασφαλίτης δικτάτορας Παπαδόπουλος από τον Κορυδαλλό πριν ψοφήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στις καλύτερες οικογένειες συμβαίνουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση