GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα γυρίζει τώρα η ΔΗΜΑΡ για το χαράτσι...

Μπρος στον κίνδυνο να χάσουν τα οφέλη από τη συμμετοχή τους στην κυβέρνηση και με τα νούμερα των δημοσκοπήσεων να... δείχνουν "Σιβηρ...

Μπρος στον κίνδυνο να χάσουν τα οφέλη από τη συμμετοχή τους στην κυβέρνηση και με τα νούμερα των δημοσκοπήσεων να... δείχνουν "Σιβηρία" για το κόμμα τους, η ΔΗΜΑΡ άρχισε να υποχωρεί από την αρχική της θέση, ότι δεν "πρόκειται" να ψηφίσει το χαράτσι.
Τους ήρθε η προειδοποίηση από το Μαξίμου ότι ο Σαμαράς είναι αποφασισμένος, είτε να περάσει το χαράτσι κι όλα τα μέτρα που προβλέπονται στη συμφωνία με την τρόικα, είτε να πάει σε εκλογές και, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να τα ξανασκέφτονται.
"Να δούμε ποια είναι η τελική πρόταση" είναι το μήνυμα που στέλνει τώρα ο Φώτης Κουβέλης. Ο οποίος έδωσε εντολή στον εκπρόσωπο τύπου να αρχίσει να "στρογγυλεύει" τις διαφωνίες για το χαράτσι.
«Θα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η τελική πρόταση, όχι μόνον η κυβερνητική. Τι δεδομένα, τι βάσεις μας δίνει η τρόικα, για να ξέρουμε ποια είναι τα όριά μας αυτήν τη στιγμή
. Πάντως, έτσι όπως έχει η κατάσταση, το αρχικό χαράτσι δεν μπορούμε να το ψηφίσουμε. Και το έχουμε πει σε όλους τους τόνους», δήλωσε στον 9,84 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος. Ο οποίος, για όποιον δεν το πρόσεξε, μιλάει τώρα όχι για το χαράτσι γενικώς, αλλά για "αρχικό χαράτσι", πράγμα που σημαίνει ότι ανοίγει το δρόμο για να το ψηφίσει, αν όπως αναμένεται μειωθεί, άρα πάψει να είναι... αρχικό.
Ο εκπρόσωπος εξήγησε ωστόσο πως η διαφωνία δεν είναι στο εσωτερικό της κυβέρνησης. "Το ζητούμενο" είπε, είναι ένα συνολικό μέτωπο των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση και να πιέσουμε -στο μέτρο των δυνατοτήτων μας- την τρόικα, ώστε να κάνει πίσω και να μην ισχύσει το λεγόμενο χαράτσι, το ΕΕΤΗΔΕ, για το 2013. Ενδεχομένως και σήμερα να υπάρχουν νέες συζητήσεις και αύριο. Πάντοτε, οτιδήποτε είναι βελτιωμένο είναι καλύτερο».
ΥΓ. Στο Μαξίμου πιστεύουν πως η ΔΗΜΑΡ θα ψηφίσει το χαράτσι. Αυτοί έτσι κάνουν, μιλάνε αριστερά και ψηφίζουν δεξιά, είναι το σχόλιο παλιού κοινοβουλευτικού της ΝΔ.
Στην χειρότερη περίπτωση εκτιμούν πως η ΔΗΜΑΡ, δια της αποχής ή ΔΙΑ της απουσίας των βουλευτών της από τη βουλή θα βοηθήσει να περάσει κι αυτό το νομοσχέδιο.
kentrinews.gr











1 σχόλιο

  1. ΑΡΕ ΡΗΜΑΔ ΡΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΙΠΙΑ ΕΙΣΤΕ.

    ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗ ΨΕΥΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ;
    ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΒΙΑΡΙ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση