GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βόρεια Κορέα απειλεί με θερμοπυρηνικό πόλεμο

Η Νότιος Κορέα αύξησε το επίπεδο συναγερμού επιτήρησης, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι η Βόρειος Κορέα ετοιμάζεται για νέα πυραυλική... ...

Η Νότιος Κορέα αύξησε το επίπεδο συναγερμού επιτήρησης, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι η Βόρειος Κορέα ετοιμάζεται για νέα πυραυλική...
δοκιμή με πύραυλο μεσαίου βεληνεκούς.

Σύμφωνα με αμερικανικές και νοτιοκορεατικές πηγές, τουλάχιστον ένας πύραυλος με βεληνεκές 3.000 χιλιομέτρων είναι έτοιμος για εκτόξευση.

Η Πιονγιάνγκ έχει ανεβάσει τους τόνους τις τελευταίες ημέρες, προειδοποιώντας για το ενδεχόμενο πολέμου νοτιοκορεατικές, ιαπωνικές και αμερικανικές βάσεις στην περιοχή.

Επίσης, η Βόρειος Κορέα προειδοποίησε τους ξένους πολίτες στη Νότιο Κορέα να εγκαταλείψουν τη χώρα, σε περίπτωση πολέμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μπαν Γκι-μουν προειδοποίησε ότι η κρίση στην κορεατική χερσόνησο μπορεί να καταστεί ανεξέλεγκτη.

Την ίδια ώρα, ανακοίνωση που αποδίδεται στη βορειοκορεατική Επιτροπή Ειρήνης Ασίας-Ειρηνικού αναφέρει ότι «η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο οδεύει προς θερμοπυρηνικό πόλεμο.

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση