GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νίκος Ορφανός εκπληρώνει τη δέσμευσή του για την Ώρα της Γης

Ένας μήνας συμπληρώνεται σήμερα από την Ώρα της Γης 2013 και οι δεσμεύσεις για μία καλύτερη ζωή αρχίζουν σιγά - σιγά να παίρνουν σάρκα ...

Ένας μήνας συμπληρώνεται σήμερα από την Ώρα της Γης 2013 και οι δεσμεύσεις για μία καλύτερη ζωή αρχίζουν σιγά - σιγά να παίρνουν σάρκα και οστά.


Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ορφανός, πιστός στη δική του προσωπική δέσμευση να παίξει κιθάρα στον δρόμο αν οι συμπολίτες του χαρίσουν ένα αντικείμενο που δεν χρειάζονται, στήνει μια ιδιαίτερη συναυλία δρόμου. Παίρνει λοιπόν την κιθάρα του ανά χείρας και μαζί με τον συνάδελφό του Δημήτρη Μενούνο, μας περιμένουν το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 21:00, στον πεζόδρομο του Εν Δελφοίς (Chromata).

Ο ίδιος ο Νίκος Ορφανός σημειώνει σχετικά: «Επειδή οι υποσχέσεις πρέπει να τηρούνται, πραγματοποιώ την υπόσχεση που έδωσα για την Ώρα της Γης, ξαναπιάνουμε τις κιθάρες μας με τον brother in rock και αγαπητό μου συνάδελφο Δημήτρη Μενούνο και μετά από εντατικές πρόβες βγαίνουμε στον πεζόδρομο της οδού Δελφών, και τραγουδάμε για το WWF και τον πλανήτη, μερικές από τις πιο αγαπημένες μας ροκ μπαλάντες, το Σάββατο 27 Απριλίου στις 21:00 το βράδυ! Τραγούδια διαμαρτυρίας, οικολογικά και μη, τραγούδια αγάπης από τη δεκαετία του ’60 μέχρι σήμερα, σε μια συναυλία «του δρόμου» για την ευαισθησία όλων μας απέναντι στον πλανήτη και τη ζωή που μας χαρίζει. Για τοWWF και για όλους μας! Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε την άνοιξη».

«Η φετινή Ώρα της Γης αποτέλεσε ουσιαστικά το σημείο εκκίνησης για την υλοποίηση των δεσμεύσεων όλων μας για μία καλύτερη ζωή κι έναν ζωντανό πλανήτη. Ο Νίκος Ορφανός δίνει αυτό το Σάββατο το σύνθημα και εμείς συνεχίζουμε με επιμονή να παρακολουθούμε την πορεία υλοποίησης και των δεσμεύσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης», δήλωσε ο Γιώργος Βελλίδης, υπεύθυνος επικοινωνίας του WWF Ελλάς.

Βίντεο-πρόκληση του Νίκου Ορφανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση