GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κ. Παπούλιας: Η δημοκρατία δεν είναι αυτονόητη

«Η δημοκρατία δεν είναι αυτονόητη», τονίζει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στο μήνυμά του με... αφορμή τη...

«Η δημοκρατία δεν είναι αυτονόητη», τονίζει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στο μήνυμά του με...
αφορμή τη συμπλήρωση 46 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.

«Σαν σήμερα, πριν από 46 χρόνια, η δημοκρατία καταλύθηκε για να ξεκινήσει μια μαύρη περίοδος ανελευθερίας, καταπίεσης και πολιτισμικής οπισθοδρόμησης που κατέληξε στην τραγωδία της Κύπρου», σημειώνει ο κ. Παπούλιας.

Τονίζει ακόμη ότι «έχει σημασία να τιμάμε όσους αγωνίστηκαν εναντίον της δικτατορίας, έχει νόημα να θυμόμαστε τι προηγήθηκε, έχει αξία να συνειδητοποιούμε ότι η δημοκρατία δεν είναι αυτονόητη».

«Η δημοκρατία έχει εχθρούς, υπονομεύεται και αποδυναμώνεται όταν αναπτύσσονται φαινόμενα αντικοινοβουλευτισμού, μισαλλοδοξίας και ρατσισμού. Πολύ περισσότερο όταν αποθρασύνονται νοσταλγοί των πραξικοπηματιών που αναπολούν τις μέρες και τα έργα της χούντας», καταλήγει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

2 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ. ΠΟΙΟΥΣ ; ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ 200-300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΩΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ - ΠΙΑ- ΣΕ "ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΥΡΙΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 3 ΚΑΙ ΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΟΜΩΣ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΚΑΙ, ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΥΠΑ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ "ΧΕΡΙ" ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΘΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΦΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ.

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ Ή ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΑ ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ! ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΙΝΟΥΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ και ακόμη πιο ωραία για μένα που μου πετσόκοψαν την Σύνταξη τα φάρμακα μου αύξησαν τους φόρους πληρώνω φόρο ιδιοκατοίκησης για ένα σπίτι που μάτωσα 20 χρόνια να το ξεπληρώσω απο τα τραπεζικά δάνεια με τους υπέρογκους τόκους.

    Τι ωραία είναι η Δημοκρατία μπορώ και φωνάζω κάτω η Κυβέρνηση και τρώω Δημοκρατικό ξύλο και με πνίγουν τα Δημοκρατικά Δακρυγόνα και πιθανόν καρκινογόνα Αέρια.

    Τι ωραία η Δημοκρατία που μπορώ και διαβάζω, όταν έχω λεφτά περίσσευμα να αγοράσω, τις ελεύθερες εφημερίδες που κάνουν κριτική στην Κυβέρνηση όταν στους ιδιοκτήτες τους δεν τους δίνει δάνειο η κυβέρνηση ή όταν δεν παίρνουν κάποιο δημόσιο έργο.

    Τι ωραία που είναι η Δημοκρατία που γράφω στα διαφορά μπλογκ και μου ζητάνε τα στοιχεία ή με βρίσκουν με το ip adress ή κάπως αλλιώς για να με κυνηγήσουν.

    Τι ωραία που είναι η Δημοκρατία να βλέπω τους ήρωες που μας απελευθέρωσαν από την Χούντα να πασχίζουν καθημερινά για την Σωτηρία μας,
    η Δαμανάκη με εκατομμύρια ευρώ να μάχεται στην Ευρωβουλή,
    ο ΑΚΗΣ μες στις μάχες με τα υποβρύχια,
    ο Σιμήτης να πολεμάει Χρηματιστήρια Ζήμενς,
    Ο Γιωργάκης να δίνει τις μάχες σε όλη την οικουμένη για την Σωτηρία των ΜΗΚΥΟ και
    ακόμα άλλοι ήρωες Βενιζέλος Παπακωνσταντίνου Μητσοτάκηδες, Χριστοφοράκοι, Καραμανλήδες, Βουλγαράκηδες κλπ.

    Τι ωραία που είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ίσως μου κτυπήσει την πόρτα ο εισαγγελέας όπως του Κολλάτου, στη Χούντα την έσπαγαν μεσάνυχτα χωρίς κτύπημα οι αστυνομικοί κάτι οπως έγινε περίπου στις Σκουριές αλλά εκεί υπήρχε εισαγγελέας.

    Πόσο ΧΑΙΡΟΜΑΙ που ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και κάθε 4 χρόνια πάω και ρίχνω ένα χαρτάκι σένα κουτί και βγαίνει μια χοντρή και λέει στα παιδάκια νιξ φαΐ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση