GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοδικά με ΟΠΑΠ το Χρηματιστήριο Αθηνών

Ανοδικά αντιδρά η Αθήνα την επόμενη ημέρα της κατάθεσης των προσφορών για τον ΟΠΑΠ, καθώς η μετοχή σημειώνει τα μεγαλύτερα κέρδη κατ...


Ανοδικά αντιδρά η Αθήνα την επόμενη ημέρα της κατάθεσης των προσφορών για τον ΟΠΑΠ, καθώς η μετοχή σημειώνει τα μεγαλύτερα κέρδη κατά 5,30%. Η πρώτη ιδιωτικοποίηση στην Ελλάδα με συμμετοχή δυο εταιρειών τυγχάνει σημαντικής ανταπόκρισης.
 Πριν από λίγο ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 928 μονάδες σημειώνοντας κέρδη 0,42% χωρίς ακόμα να έχουν ανοίξει οι οικονομικές προσφορές. Για τρίτη συνεχή ημέρα ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο 1,24% με πρωταγωνιστές τις μετοχές των Σωληνουργείων Κορίνθου ( 4,33% ) και της Ιατρικού ( 2,35% ). Κέρδη 4,41% για τον ΟΤΕ, 4% για την MIG. Mε πτώση 2,72% κινείται η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας.
Με κέρδη 2,30% η Eurobank και 2,67% η Τράπεζα Πειραιώς. Πάνω από 1% τα κέρδη σε Eurobank Properties, σε Ελληνικά πετρέλαια. Με άνοδο 3,34% κινείται η ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση