GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Γ. Κουρής από τη φυλακή...

Aπό το www.lykavitos.gr. Ο πόλεμος θα είναι σκληρός με μεγάλη διάρκεια και βεβαίως με πολλές παράπλευρες απώλειες. Την προειδοπ...

Aπό το www.lykavitos.gr.


Ο πόλεμος θα είναι σκληρός με μεγάλη διάρκεια και βεβαίως με πολλές παράπλευρες απώλειες.
Την προειδοποίηση αυτή απηύθυνε ο Γιώργος Κουρής στο σύστημα ντόπιων και ξένων συμφερόντων που, όπως λεει, τον έχει "στοχοποιήσει και επιχειρεί να τον τρομοκρατήσει με την πρωτοφανή απόφαση για προφυλάκισή του για υποθέσεις του Alter στο οποίο είχε αποκλειστικά μετοχική σχέση.."
Μιλώντας μετά την προφυλάκισή του εμφανίστηκε ψύχραιμος και αποφασισμένος να δώσει σκληρή μάχη όχι μόνο για την προσωπική του δικαίωση αλλά για την ανατροπή ενός συστήματος που, όπως είπε, "θέλει τους εκδότες και τους καναλάρχες σε ομηρία για να μπορούν να κρατούν το λαό υπόδουλο..."
Ο Γιώργος Κουρής γνώριζε ότι του την είχαν στημένη αλλά δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα έφταναν σε σημείο να τον προφυλακίσουν.
Αυτό που τον εξόργισε περισσότερο είναι και η ταυτόχρονη προφυλάκιση του γιου του Ανδρέα ο οποίοςαποδεδειγμένα και με δικαστική απόφαση δεν είχε καμία σχέση με τη διοίκηση του Alter.
Γιαυτό όπως είπε περνάει σε μετωπική σύγκρουση με όλο το σύστημα με ότι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.
Γιατί όταν αποφασίσει να συγκρουστεί γίνεται κόλαση.
Το ζήσαμε το ’80 με τον Γιώργο Ράλλη το ’94 με τη Δήμητρα Λιάνη και τον Ανδρέα Παπανδρέου και λίγα χρόνια αργότερα όταν ξήλωσε τον πολιτικό βραχίονα του Σημίτη τσακίζοντας στην κυριολεξία την ομάδα των «λοχαγών» μέσα από μπαράζ αποκαλύψεων για σκάνδαλα.
Αυτή τη φορά έχει στη φαρέτρα ακόμα και αν αυτά προκαλέσουν απώλειες σε φίλους ή κάποιους που μέχρι πρόσφατα του παρίσταναν τον φίλο.
Εξάλλου το καυτό υλικό που έχει στην κατοχή του για τους σημερινούς πρωταγωνιστές της δημόσιας ζωής, πολιτικούς, τραπεζίτες και άλλους μπορεί να προκαλέσει σεισμό.
Μια πρώτη γεύση απ’ τις αποκαλύψεις που πρόκειται να ακολουθήσουν θα την έχουμε σύντομα αφού έχει κηρύξει επιστράτευση ενεργοποιώντας όλο το μηχανισμό που βρισκόταν σε αδράνεια.
Ο γνωστός εκδότης θα αξιοποιήσει στο έπακρο και τις συμμαχίες που έχει με άλλους εκδότες και καναλάρχες σε μια προσπάθεια να γενικευτεί η αντεπίθεση σε ένα σύστημα που όπως λεει επιχειρεί να ποινικοποιήσει όλους όσους είναι αντίθετοι με την τρόικα και να στραγγαλίσει τις εκδοτικές και τηλεοπτικές επιχειρήσεις που προβάλουν αντίσταση.
Αλλωστε η χαριστική βολή στο Alter δόθηκε απ’ την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου που ενεργοποίησε όλους τους μηχανισμούς για να πετύχει τον τελικό της στόχο.
Ο εκδότης της Αυριανής νοιώθει περήφανος για το γιο του Ανδρέα που παίρνει το βάπτισμα του πυρός στα δύσκολα.
Πιστεύει ότι η φυλακή θα τον δυναμώσει και θα τον κάνει περισσότερο μαχητικό και αποφασιστικό για να συνεχίσει με επιτυχία τις εκδοτικές δραστηριότητες.
Ο Γιώργος Κουρής έχει διαρκή τηλεφωνική επικοινωνία με τον αδελφό του Μάκη Κουρή τον ιδιοκτήτη του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη και βεβαίως με τους στενούς συνεργάτες του στον Ταύρο.

6 σχόλια

  1. Οι Κουρἠδες συναποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του διεφθαρμένου πολιτικοοικονομικοὐ κατεστημένου.

    Η μόνη διαφορά με τους υπολοίπους η εκκωφαντική χυδαιότητα τους. και τα κατά συρροή φέσια προς επαγγελματίες,προμηθευτες ,συνεργάτες κτλ…

    Αλλοίμονο στους Έλληνες επαγγελματίες που συνεργάστηκαν η συνεργάζονται ακόμη με τους μπαταξήδες Κουρήδες ,τις κουράδες της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και του ΨΕΥΔΟΥΣ…

    Οι διαχρονικοί «νταβατζήδες» , «φεσατζήδες» φτιάχνουν επιχειρήσεις στα ανεξέλεγκτα Μ.Μ.Ε. με νέα ονόματα και εισπράττουν από τα κέρδη, αφήνοντας απλήρωτους χιλιάδες εργαζόμενους και συνεργάτες η προμηθευτές.

    Αλλοίμονο σε όποιους αφήνουν τους Λύκους της σύγχρονης εκφυλισμένης δημόσιας ζωής να παραμυθιάζουνε ακόμη τα…πρόβατα του εξαθλιωμένου και βαθύτατα προδομένου λαού μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους αρχίζω να πιστεύω ότι κάτι θα γίνει. Ελπίζω να αποκαλυφθούν οι "εκδότες" και οι "καναλάρχες". Αρκετά αγωνίστηκαν κατά της τροϊκας και των συνεργατών της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8,37 & 8,50

    Αγαπητοι φιλοι μην βλέπετε την κορυφη του παγοβουνου υπάρχει και βάση και μαλιστα μεσα σε βουρκο.

    Πίστευετε πραγματικά και εντιμα ότι μονο ο Κουρής πρέπει να ειναι στην φυλακή από τους καναλαρχες και εκδότες;

    Πιστευετε πραγματικά ότι μόνο ο Κουρης ειναι ο αιτιος της καταντιας και ξεφτίλας των ΜΜΕ;

    Ο Κουρής ειναι μονο που χρωσταει τον πατο του σε ολους αυτους που αναφέρεται;

    Δεν τον γνωριζω τον Κουρη ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ αλλα δεν ειναι ο μονος!!!

    Ο Παπακωνσταντινου ο Σημιτης ο ΓΑΠ και οχι μονο είναι εξω από την φυλακή μηπως αυτο πρεπει να σας προβληματισει λιγο περισσοτερο για την καταντια του τοπου;

    Οραν γινεται καθαρση γινεται σε ολους και σε ολα και οχι επιλεκτικα γιατι τοτε και δολια ειναι και πουστικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιδιοκτήτης του καναλιού ΚΟΝΤΡΑ είναι ο μπαταξής Γ.Κουρής, ο οποίος χρωστάει για το ΑΛΤΕΡ και όχι μόνον σε όποιον μιλάει ελληνικά .

    O Κουρής έφτιαξε το ΚΟΝΤΡΑ … το νέο Alter χωρίς να πληρώσει αυτά που χρωστάει.

    Το κανάλι δηλαδή, που έχει χρίσει τον εαυτό του... ως αδιάβλητο υπερασπιστή του Λαού και της Ελλάδας, έχει ιδιοκτήτη έναν από τους μεγαλύτερους "Μαφιόζους" της δημοσιογραφίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ρε πουτανα κουρη!
    επιτελους εισαι στο ΦΥΣΙΚΟ σου περιβαλλον!




    μουργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για οσους δεν γνωριζουν προκειτε για μεγαλο απατεωνα. Ρωτηστε οσους εργαστηκαν για αυτον ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση