GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΕΚΘ καταδικάζει την εγκληματική ενέργεια στη Μανωλάδα Ηλείας

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης καταδικάζει την εγκληματική ενέργεια στη Μανωλάδα Ηλείας που είχε ως αποτέλεσμα.....

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης καταδικάζει την εγκληματική ενέργεια στη Μανωλάδα Ηλείας που είχε ως αποτέλεσμα... τον τραυματισμό αλλοδαπών εργατών επειδή εκείνοι τόλμησαν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα 6 μηνών.

Το περιστατικό αυτό φέρνει –με το χειρότερο τρόπο-στην επιφάνεια την εργασιακή εκμετάλλευση που θυμίζει σύγχρονο δουλεμπόριο και την οποία καθημερινά βιώνουν εργαζόμενοι, όπως οι συγκεκριμένοι που απασχολούνταν στις καλλιέργειες φράουλας στη Μανωλάδα και που αντί για μεροκάματο, «εισέπραξαν» τα πυρά των εργοδοτών τους.

Είναι επιτακτική η ανάγκη, σε μια εποχή που τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας λαμβάνουν εκρηκτικές διαστάσεις, να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι δράστες της επίθεσης κατά των εργαζομένων, να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι και να διαπιστώνεται αν η εργασία του συνόλου των εργαζομένων της χώρας γίνεται με όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση