GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημερίδα για την ισότητα στο Ναύπλιο

Εκπαιδευτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στις 18 Απριλίου, στο πλαίσιο της Πράξης «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής τ...

Εκπαιδευτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στις 18 Απριλίου, στο πλαίσιο της Πράξης «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο», όπως προβλέπεται από το Εθνικό Πρόγραμμα για την Ουσιαστική Ισότητα των Φύλων της Γενικής Γραμματείας Ισότητας.
Στην ημερίδα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην παρουσίαση της εμπειρίας των Δήμων για τις πολιτικές Ισότητας από τη μέχρι τώρα πορεία της εφαρμογής του «Καλλικράτη», το πλαίσιο των προτεραιοτήτων που θέτουν η υπογραφή της Ευρωπαϊκής Χάρτας της Ισότητας και ο Οδηγός Εφαρμογής της, καθώς επίσης και οι κυριότεροι τρόποι δικτύωσης και επικοινωνίας με αρμόδιους φορείς για την προώθηση των θεμάτων Ισότητας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.
Η καταληκτική ημερομηνία για δήλωση πρόθεσης συμμετοχής είναι η 12η Απριλίου 2013. Δείτε εδώ σχετικό έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων.

1 σχόλιο

  1. ΟΙ ΝΕΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΠΝΔΦΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΠ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΙ. ΚΑΤΑΠΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΚΑΤΑΠΟΝΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΕ, ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ). ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση