GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψηφίστηκε το κυπριακό μνημόνιο

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την κυπριακή Βουλή η συμφωνία διάσωσης με την ΕΕ. Υπέρ της έγκρισης της δανειακής σύμβασης ψήφισαν ο ΔΗΣΥ...

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την κυπριακή Βουλή η συμφωνία διάσωσης με την ΕΕ.
Υπέρ της έγκρισης της δανειακής σύμβασης ψήφισαν ο ΔΗΣΥ, το ΔΗΚΟ και ο Πρόεδορς του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης.

Το ΑΚΕΛ, η ΕΔΕΚ, το Κίνημα Οικολόγων, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας και ο βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Νίκος Κουτσού, σύνολο 27 ψήφοι, ψήφισαν κατά.

Νωρίτερα, υπερψηφίστηκαν, επίσης κατά πλειοψηφία, από την Ολομέλεια τα μνημονιακά νομοσχέδια που κατέθεσε η κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είχε απευθύνει έκκληση στη Βουλή να εγκρίνει τη δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο σε δηλώσεις του στο περιθώριο επίσκεψης σε στρατόπεδο στον Κόρνο.

Όλοι, είχε τονίσει, οφείλουν να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης και να συμπεριφερθούν με τρόπο που να συνάδει με το ευρύτερο καλό του τόπου και επανέλαβε ότι η υιοθέτηση της δανειακής σύμβασης θα επιτρέψει στην Κύπρο να ανασάνει και να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Όπως εξάλλου έκανε γνωστό, μετά τις γιορτές του Πάσχα θα συγκαλέσει το Εθνικό Συμβούλιο για συζήτηση των θεμάτων της οικονομίας και εναλλακτικών προτάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση