GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Γ. Παπανδρέου για τη "μαύρη τρύπα" στο ΠΑΣΟΚ...

Το γραφείο του Γ. Παπανδρέου, προχώρησε σε ανακοίνωση αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο σήμερα το μεσημέρι,.σχετικά μ...

Το γραφείο του Γ. Παπανδρέου, προχώρησε σε ανακοίνωση αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο σήμερα το μεσημέρι,.σχετικά με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για "μαύρη τρύπα" στα οικονομικά του κόμματος, επί των ημερών του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την οργή του για τις "απαράδεκτες" και "άθλιες" διαρροές και προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Ο Γ. Παπανδρέου, κάνει λόγο για δήθεν "μαύρη τρύπα" και υποστηρίζει ότι για άλλη μια φορά πρόκειται για συνωμοσία όσων επιχειρούν να πλήξουν τη δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου:
"Ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στη Βουλή, με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Στη συνάντηση, ο Γιώργος Παπανδρέου εξέφρασε την οργή του για τις απαράδεκτες, άθλιες και ανήθικες διαρροές, που στηρίζονται σε ψεύδη, σχετικά με την οικονομική διαχείριση στο Κίνημα την περίοδο της Προεδρίας του.
Υπογράμμισε ότι, το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, διαλύει το ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό.
Τα σχετικά δημοσιεύματα στοχεύουν, στην ηθική απαξίωση του Γιώργου Παπανδρέου, με ανήθικες πρακτικές.
Πρακτικές που μετατρέπουν σε δήθεν “μαύρη τρύπα” τις γνωστές δανειακές υποχρεώσεις του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα και ανέρχονται σε περίπου 110 εκατομμύρια ευρώ -τη στιγμή που και άλλα κόμματα έχουν ανάλογα ή και μεγαλύτερα οικονομικά δεδομένα να επιδείξουν- ή σχεδόν δεκαπλασιάζουν αυθαίρετα το κόστος ενός ταξιδιού του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Ενώ, σκοπίμως αποσιωπούν το γεγονός ότι, τα οικονομικά στοιχεία του ΠΑΣΟΚ, όπως και των άλλων κομμάτων, έχουν ελεγχθεί από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, στην οποία συμμετέχουν και ορκωτοί λογιστές.
Όσοι συνεργούν στην παραγωγή και αναπαραγωγή των ανήθικων χαλκευμένων διαρροών και των ψευδών, θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.
Την ώρα που καταρρέουν όλα τα σενάρια συνωμοσίας που στηθήκαν για να χτυπήσουν το ΠΑΣΟΚ, κάποιοι μεταφέρουν αυτά τα νοσηρά σενάρια στο εσωτερικό του Κινήματος.
Ο Γιώργος Παπανδρέου σήκωσε το βάρος της ανασυγκρότησης και αναδιοργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να καταστεί δυνατό, να αναλάβει εκ νέου την ηγεσία της χώρας και να πρωταγωνιστήσει διεθνώς, πάντα στην υπηρεσία της Πατρίδας και της Δημοκρατικής Παράταξης.
Αγωνίστηκε με αρχές και αξίες, όπως αυτή της διαφάνειας, για την όποια πάλεψε από την πρώτη στιγμή να εμπεδώσει και στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.
Ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, σήκωσαν στην πλάτη τους το τεράστιο βάρος μιας ηράκλειας προσπάθειας που κράτησε τη χώρα ζωντανή.
Προσπάθεια που, πλέον, έχουν υιοθετήσει πολλοί από αυτούς που πριν την κατήγγειλαν.
Η σύγκρουση του Γιώργου Παπανδρέου με όσους αμφισβητούν αυτές τις αλήθειες θα είναι και διαρκής και σκληρή. Γιατί αφορά τους Έλληνες, τη χώρα, τη Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ".

2 σχόλια

  1. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας έγιναν στο όνομα της «δημοκρατίας» και «ελευθερίας», στο όνομα της …σωτηρίας της!!!
    Τα μεγαλύτερα εγκλήματα εναντίον των εργαζομένων έγιναν κι αυτά για το …καλό τους!!!
    Την ίδια συνταγή ακολουθεί και η κυβέρνηση της τρικομματικής «συναίνεσης».
    Ψήφισε τροπολογία για την «ωφέλεια» των ανέργων που προωθεί, νομοθετεί και παγιώνει το σύγχρονο...
    δουλοκτητικό καθεστώς στις εργασιακές σχέσεις: Ένα νέο ζοφερό και αποτρόπαιο Μεσαίωνα.

    Επιβάλει, δηλαδή, τη νέα δουλεία στο όνομα της «Κοινωφελούς Εργασίας»!!!

    Το δόλιο και αποτρόπαιο αυτό τέχνασμα το «εμπνεύστηκε» το ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα που έχει εκπαιδευτεί στις μεγάλες ιστορικές πλαστογραφίες, στους θηριώδους σφετερισμούς, στην ισοπέδωση των πάντων, στην ΑΠΑΤΗ και στην αλαζονική δολιότητα.

    Είναι αυτό το κόμμα της νέας δεξιάς που εφάρμοσε πιο συστηματικά και μοχθηρά τη συνταγή του πλανητικού φασισμού: Καταστρέφουμε, αφήνουμε πίσω μας συντρίμμια και αποκαΐδια, περνάμε χαλύβδινα στεφάνια γύρω από το σώμα της ελληνικής κοινωνίας, πάντα στο όνομα της «προόδου», του «εκσυγχρονισμού», της «δημοκρατίας» και του «σοσιαλισμού»…

    Αυτή η «αριστερά» της Νέας Εποχής, πριν πεθάνει και δώσει τη σκυτάλη στην καρικατούρα της (ΣΥΡΙΖΑ), «εμπνεύστηκε» το τέχνασμα της «Κοινωφελούς Εργασίας»: Το «όχημα» της νέας δουλείας…

    Μια νέα, λοιπόν, νάρκη για την ολοκληρωτική κατεδάφιση των εργασιακών υπολειμμάτων και την πτώση του εργάτη σε καθεστώς δουλείας.

    Σύμφωνα με αυτή την κτηνώδη δουλοκτητική τροπολογία της «κοινωφελούς Εργασίας» (!) οι άνεργοι θα απασχολούνται για μερικούς μήνες και θα παίρνουν:
    «19,6 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερες από 490 ευρώ μηνιαίως για τους ωφελούμενους ηλικίας 25 ετών και άνω και σε 17,1 ευρώ ημερησίως και όχι πάνω από 427 ευρώ μηνιαίως για ωφελούμενους ηλικίας κάτω των 25 ετών» (παρ. 5 της τροπολογίας).

    Υπόμνηση 1η

    Ο ΣΕΒ, πριν από μια εβδομάδα επισήμανε τούτο: Σημασία δεν έχει το ύψος του μισθού. Αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει είναι η δουλειά και με όποια αμοιβή ελεήσουν κράτος και εργοδότες…

    Τα ανδρείκελα εκτέλεσαν αμέσως την εντολή…

    Υπόμνηση 2η

    Σήμερα, ο κατώτατος μισθός είναι στα 586 ευρώ μεικτά για τους άνω των 24 ετών και 511 μεικτά για τους κάτω των 24 ετών (ο «καθαρός» φτάνει περίπου τα 490 και 420 ευρώ αντίστοιχα).

    Υπόμνηση 3η

    Υπενθυμίζεται ότι το επίδομα εναργίας, πριν τη μείωσή του, το 2012, ήταν 460 ευρώ, δηλαδή σχεδόν όσο είναι σήμερα ο μηνιαίος μισθός για τους άνω των 25 ετών και περισσότερο από το μηνιαίο μισθό για τους εργαζόμενους κάτω των 25 ετών!

    Με τη δουλοκτητική αγχόνη της «Κοινωφελούς Εργασίας» οι άνεργοι θα απασχολούνται ΠΛΗΡΩΣ (οκτώ και πλέον ώρες), με το επίδομα ανεργίας που έπαιρναν πριν από ένα χρόνο και μάλιστα χωρίς να θεωρούνται εργαζόμενοι αλλά «ωφελούμενοι άνεργοι»!!!

    Γίνεται ολοφάνερο ότι επιβάλλεται, με πλαίσιο τα εκατομμύρια ανέργους (διαρκώς και αλματωδώς αυξανόμενους) ένα καθεστώς ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ δουλείας, ένα καθεστώς που θα ρίξει και αυτούς που εργάζονται με τους τωρινούς πετσοκομμένους μισθούς, στο καθεστώς των απασχολούμενων «κοινωφελώς»: Δούλους που θα εκλιπαρούν ένα φιλοδώρημα χωρίς κανένα δικαίωμα ούτε αυτών των καταστρατηγημένων Συμβάσεων Εργασίας…

    Η σταθερή και μόνιμη, συνεπώς εργασίας ρίχνεται στον καιάδα της καπιταλιστικής κακουργίας.

    Ταυτόχρονα, με την ίδια τροπολογία απαλλάσσονται οι εργοδότες από τις εισφορές:

    «...προβλέπεται, ως μέτρο ανάσχεσης της ανεργίας, μείωση των εργοδοτικών εισφορών που καταβάλλουν στα Ταμεία Κοινωνικής Ασφάλισης, τα οποία ασφαλίζουν μισθωτούς, επιχειρήσεις που διατηρούν τις υφιστάμενες αυτές θέσεις εργασίας»!

    Αυτή, λοιπόν, τη ΦΡΙΚΗ της δουλείας, την εμφανίζουν τα απανθρωπάρια της κυβέρνησης, αυτά τα δωσίλογα ανδρείκελα του κεφαλαίου, σαν «ανάσχεση» της ανεργίας και σαν «κοινωφελές έργο»!!!

    Τέτοια κομπάζουσα θηριωδία κτηνωδίας και απάτης…..

    ΣΦΆΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΣΧΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΚ: Άντε γ@μήσ⓪υ εργατιά!

    Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι την τροπολογία, νόμο πλέον, που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για τους μισθούς όσων απασχοληθούν στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας των δήμων.

    Χιλιάδες οικογένειες χωρίς κανέναν εργαζόμενο βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους και με δάκρια στα μάτια αποθεώνουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου (αν τον λένε έτσι αυτόν τον τύπο) ανεμίζοντας σημαίες της Ζίμενς και κρατώντας φωτογραφίες του Λιακουνάκου, του Λαυρεντιάδη και της οικογένειας Μπόμπολα. Το σύνθημα το «ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό» δονεί το κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, ενώ στις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας, από χθες, κυκλοφορούν πάρα πολλοί… κοψοχέρηδες, προφανώς...
    καλοί άνθρωποι που την πάτησαν στις εκλογές του Ιουνίου και ψήφισαν αυτόν τον απατεώνα τον Τσίμπλα.

    Μέσα στο γενικό κλίμα ενθουσιασμού, που είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε μία μεγάλη νίκη όποτε και να γίνουν οι επόμενες εκλογές, θλιβερή εξαίρεση αποτελεί ο ΤΣΥΡΙΖΑ, που στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τους τεμπέληδες και τα προνόμια τους επιχειρεί να διαστρεβλώσει το νόημα και το περιεχόμενο της τροπολογίας του ΠΑΣΟΚ για τους μισθούς όσων απασχοληθούν στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας των δήμων.

    Παρακολουθήστε την αθλιότητα: Σήμερα στα προγράμματα που τρέχουν οι μισθοί, αν και δεν καταβάλλονται, έχουν οριστεί στα 625 ευρώ. Την εποχή που ορίστηκε αυτό το ποσό ο κατώτερος μισθός ήταν στα 740 ευρώ.

    Άρα τώρα, πολύ λογικά, αφού ο κατώτερος μισθός είναι στα 581 ευρώ, δεν πρέπει ο μισθός όσων απασχοληθούν στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας να πέσει στα 490 ευρώ; Φυσικά και πρέπει, αφού τα 625 είναι περισσότερα από τα 581. Όποιος δεν μπορεί να δει την αδικία, όποιος δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος του φορτίου της κοινωνικής δικαιοσύνης που κουβαλάει η τροπολογία του ΠΑΣΟΚ προφανώς είτε είναι στην εντατική κάποιου νοσοκομείου είτε είναι άνθρωπος του Τσίμπλα και του ΤΣΥΡΙΖΑ.

    Οι γελοίοι, του Τσίμπλα και του ΤΣΥΡΙΖΑ, δεν βλέπουν ότι στη γειτονική ΠΓΔΜ ο μέσος – και όχι ο κατώτερος μισθός – είναι κάτω από 490 ευρώ. Οι γελοίοι, του Τσίμπλα και του ΤΣΥΡΙΖΑ, από τη μία παριστάνουν τους διεθνιστές και από την άλλη θέλουν στην Ελλάδα οι μισθοί να είναι υψηλότεροι από τη Λετονία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιπποκράτους: «Σήμερα είναι μία νέα μέρα.

    Όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι περήφανοι για το ΠΑΣΟΚ και τον εθνάρχη Ευάγγελο Βενιζέλο. Όλοι έχουν καταλάβει πως οι θέσεις, το πρόγραμμα, τα στελέχη και κυρίως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αξία μικρότερη από αυτή ενός πτυελοδοχείου. Όλοι μαζί προχωράμε για μία Νέα Ελλάδα, όχι βέβαια του Ανδρέα Λοβέρδου αλλά του Αντώνη Σαμαρά, του μεγάλου ηγέτη μας που έσωσε το λαό μας από την πείνα και τον κομουνισμό. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο και της ΑΔΕΔΥ, Κώστα Τσικρικά, που κατάφεραν την Κυριακή να οργανώσουν ένα ακόμη αποτυχημένο συλλαλητήριο και να προσφέρουν την εικόνα της άδειας πλατείας Συντάγματος στον μεγάλο ηγέτη μας Αντώνη Σαμαρά.

    Πάμε γερά για αποτυχία και την Πρωτομαγιά. Ζήτω το Κόμμα της Ενωμένης Δεξιάς, ζήτω οι αυτοκινητόδρομοι, λευτεριά στο φυλακισμένο αγωνιστή Λαυρεντιάδη και άντε γ@μήσ⓪υ εργατιά».

    Δαιμόνια δικός σας, Πίκος Απίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση