GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απο την απονομή της Σημαίας στη ΣΜΥ... ''Πετώντας'' για το ΑΤΑ ο Αρχηγός λόγω παραβιάσεων !

Στην τελετής απονομής της Πολεμικής Σημαίας του 5ου Συντάγματος στην ΣΜΥ και ο Αρχηγός του ΑΤΑ Πτέραρχος Βαίτσης... Αλλά μετά το πέ...


Στην τελετής απονομής της Πολεμικής Σημαίας του 5ου Συντάγματος στην ΣΜΥ και ο Αρχηγός του ΑΤΑ Πτέραρχος Βαίτσης... Αλλά μετά το πέρας της τελετής έφυγε βολίδα για το κέντρο επιχειρήσεων του ΑΤΑ για να συντονίσει την αναχαίτιση των Τουρκικών μαχητικών !

Πολλές φορές υποκλίνεσαι στην επαγγελματικότητα αλλά και στον τσαμπουκά των Αξιωματικών της Πολεμικής μας Αεροπορίας και δείχνει οτι τίποτε δεν είναι τυχαίο ,ούτε οτιΈλληνες χειριστές είναι πρώτοι των πρώτων παντού !
Ένα ξαφνικό όμως σήμα για παραβίαση -παράβαση του FIR Αθηνών απο Τούρκικα μαχητικά αλλά και το γνωστό CN-235 του Τούρκικου Ναυτικού έκανε τον Αρχηγό του ΑΤΑ να φύγει άρον -άρον απο την τελετή παράδοσης της Πολεμικής Αεροπορίας για τον θάλαμο επιχειρήσεων του ΑΤΑ ...Τα Ελληνικά μαχητικά με την καθοδήγηση του ΑΤΑ αναχαίτισαν τα τούρκικα !

Αυτοί οι άνθρωποι που δεν έχουν ούτε χρόνο ,ούτε τόπο αλλά και ούτε ωράριο αξίζουν κάτι παραπάνω από την προσοχή της Πολιτείας!

Για την Ιστορία αναφέρουμε οτι :

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1(6 Α/Φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 (CN-235)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 8

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 3

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 6

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : -

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική. veteranos.gr

1 σχόλιο

  1. Εκτός από το γλείψιμο που κάνεις, τι καινούργιο μας λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση