GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

- "Πρέπει να φύγει ο Τουρκολιάς..." - "Δεν γίνεται, είναι φίλος μας!"

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. Στην κυβέρνηση ακόμη δεν ξέρουν πώς να χειριστούν τις ευθύνες της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας για το ναυάγ...


Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

Στην κυβέρνηση ακόμη δεν ξέρουν πώς να χειριστούν τις ευθύνες της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας για το ναυάγιο της συγχώνευσης με την Eurobank. Το θέμα πάντως έχει τεθεί στο ανώτατο δυνατό επίπεδο και όπως αναφέρουν πληροφορίες του Press-gr απασχόλησε την κυβέρνηση και την Κυριακή.
Στις συσκέψεις που έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν πια είχε οριστικοποιηθεί η ματαίωση του deal, o ίδιος ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας φέρεται να ήταν εκείνος που ζήτησε την απόδοση ευθυνών λέγοντας ότι ύστερα από την εξέλιξη αυτή "κάποιοι πρέπει να φύγουν", αναφερόμενος στον διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Γ. Τουρκολιά.
Η απάντηση που κατά τις ίδιες πληροφορίες όμως έλαβε ήταν αρνητική. Και όπως λέγεται, ακούστηκε: "Δεν γίνεται να φύγει ο Τουρκολιάς. Είναι φίλος μας"!

5 σχόλια

  1. Τους φίλους (κατά κανόνα ανίκανους) και όχι τους ικανούς, πληρώνει διαχρονικά η άμοιρη πατρίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβα.
    Φταιει ο Τουρκολιας προσωπικα, ενας απο τους λιγους τραπεζιτες με καριερα 35 χρονων αυτοφωτος και οχι δια εκτοξευσεως μονο σε ξενες τραπεζες, που ξερουν ποιον παιρνουν, και δεν φταιει ο Στουρναρας. Ποιος ηταν ο Στουρναρας και τι εκανε μεχρι αυτο το ποστο. Ολα τα προηγουμενα ποστα ηταν με απευθειας αναθεση. Ο καλυτερος δοικητης ελληνικης τραπεζας ειναι μετριο στελεχος ξενης τραπεζας για οποιον ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε αποτρελλαθεί μωρέ, και γράφετε
    τέτοια πράγματα; Δηλ. όποιος είναι
    άνθρωπος άξιος και πατριώτης πρέπει
    να μας αδειάζει την γωνιά γιά να έχουν πεδίον δόξης λαμπρόν, οι γιά-
    πηδες υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων; Θα συνέλθετε καμμιά φορά
    σ΄αυτήν την χώρα, ή θα συνεχίσετε να
    είσαστε κορόϊδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Home elevators Direct Telly And High-definition television

    Here is my page; Epson Powerlite Home Cinema 8350

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. The right Guide To help you Plasma Tv on pc:

    My web-site ... euro casino

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση