GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βοιωτία: Ένας ολόκληρος νομός χωρίς σφαγεία - Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία!

- Κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες η ανεξέλεγκτη σφαγή εν όψει του Πάσχα στη Βοιωτία... - Το μοναδικό σφαγείο που υπάρχει στο νομό η &...

- Κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες η ανεξέλεγκτη σφαγή εν όψει του Πάσχα στη Βοιωτία...

- Το μοναδικό σφαγείο που υπάρχει στο νομό η "γραφειοκρατία" το κρατάει κλειστό

- Την καταγγελία έκανε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης

Σαν βόμβα έσκασε η καταγγελία που έκανε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης, για την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στη Βοιωτία αυτή ειδικά την περίοδο.

"Απ΄ άκρη σ΄ άκρη στο νομό γίνεται ανεξέλεγκτη και παράνομη σφαγή, κάτω από ακατάλληλες συνθήκες..." είπε ο κ. Αγνιάδης, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Για το σοβαρό αυτό θέμα έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας, ενώ όπως είπε σε ολόκληρο τον νομό δεν υπάρχει ούτε ένα σφαγείο, αφού το μοναδικό το οποίο μάλιστα έχει και άριστες προδιαγραφές δεν λειτουργεί, επειδή υπάρχει διαμάχη μεταξύ του Δασαρχείου και του Δήμου Αράχωβας.

Δείτε τι είπε ο κ. Αγνιάδης στη κάμερα του LamiaReport:
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση