GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θ. Πάγκαλος: Αν με αναγκάσουν να καταθέσω θα «θάψω» τον Άκη

«Αν με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον ‘θάψω’», δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος... μιλώντας στον ραδιο...

«Αν με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον ‘θάψω’», δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος... μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «εντελώς άνευ αντικειμένου» την εξώδικο πρόσκληση που έλαβε από τον κ. Κούγια και έκανε λόγο για «κινήσεις για το θεαθήναι». Πρόσθεσε ακόμη ότι κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει μάρτυρα υπερασπίσεως να προσέλθει και ότι μόνο μάρτυρα κατηγορίας μπορεί ο εισαγγελέας να εισαγάγει βιαίως.

Ο κ. Πάγκαλος ανέφερε επίσης πως υπάρχουν στελέχη και βουλευτές εν ενεργεία του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι «κάθε φορά που εμφανιζόταν ο Τσοχατζόπουλος, τον υποστήριζαν». «Αν οι επιλογές τους είχαν γίνει δεκτές από το ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα είχε γίνει πρωθυπουργός της χώρας. Και δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα είχε κάνει ως πρωθυπουργός της χώρας, σε ποια θέση θα ήταν το κόμμα, το πολιτικό σύστημα και η χώρα γενικότερα», παρατήρησε.

Αναφέρθηκε ακόμη στο θέμα της αποπομπής του διοικητή του ΟΑΕΔ, τονίζοντας ότι δεν έπρεπε ο κ. Βρούτσης να ζητήσει την παραίτηση του κ. Κικίλια.

«Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να ζητήσει ο υπουργός (την παραίτηση). Έπρεπε να πάει τον Πρωθυπουργό να πει ότι έχει πρόβλημα με τον Κικίλια. Ο Πρωθυπουργός βέβαια κρίνεται. Όταν ο λαός είναι σοβαρός και δεν ψηφίζει φασίστες της Χρυσής Αυγής, τρελιάρες του ΣΥΡΙΖΑ και ψεκασμένους του Καμμένου, κάνει τις επιλογές του, τιμωρεί και επιβραβεύει συμπεριφορές», σημείωσε.

2 σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕΣ ? ΑΡΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί;
    Αφού μαζί δεν τα φάγατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση