GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις για πλαστά χαρτονομίσματα

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στα Καβάσιλα Ηλείας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικία...


Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στα Καβάσιλα Ηλείας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας... 44, 40 και 31 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, ενήργησαν έλεγχο στο όχημα των τριών δραστών, τη στιγμή που εφοδιάζονταν με καύσιμα σε πρατήριο, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 100 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, οι τρεις ημεδαποί είχαν προμηθευτεί τα πλαστά χαρτονομίσματα από την Αθήνα, έναντι του χρηματικού ποσού των πέντε ευρώ το καθένα και σκόπευαν να τα προωθήσουν στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας. ipop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση