GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εδώ η χώρα χάνεται κι οι… χούλιγκανς χτενίζονται!

Γράφουν οι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ * Πάλι τα ίδια έκτροπα είδαμε χθες, στα ματς του Ολυμπιακού Σταδίου και του Καραϊσκάκη. Χρόνια τώρα η ίδια ιστορία,...

Γράφουν οι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ*

Πάλι τα ίδια έκτροπα είδαμε χθες, στα ματς του Ολυμπιακού Σταδίου και του Καραϊσκάκη. Χρόνια τώρα η ίδια ιστορία, από παιδάκια και μαντράχαλους με ψεύτικα ιδανικά και ψυχικές ανισορροπίες. Ψάχνουν να γεμίσουν τα κενά του εγκεφάλου και της ζωής τους, με ομάδες – θεούς και τεχνητούς εχθρούς.
Για αυτούς υπάρχει μόνο η... H συνέχεια στο http://rizopoulospost.com/edw-i-xwra-xanetai-ki-oi-hooligans-xtenizontai/#ixzz2QZq9FKQl

2 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΙ ΧΟΥΛΙΝΓΚΑΣ; ΕΔΏ ΈΧΕΙ ΠΈΣΕΙ ΜΆΣΑ???KAI ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΨΑΡΙΑΝΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔ ??ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ .. ΑΠΌ ΠΌΤΕ ΡΕ ΨΑΡΙΑΝΈ ΈΝΑ ΦΎΛΟ ΑΓΏΝΑ ΣΥΝΟΔΕΎΕΤΕ ΜΕ ΈΚΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ;..ΕΕΕΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ ; ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΠΑΡΤΣΑ ---ΡΕΑΛ;; ΜΠΟΚΑ--ΡΙΒΕΡ; ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΗΚΑΝΟΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΠΑΔΗΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΊΘΙΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΥΝΕ...ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΦΙΦΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ.... ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΞΕΠΝΥΝΑΝ ΜΑΥΡΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΕΕΕΕΕ ;;;ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΡΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.

    δηλώσεις Μανωλά στην "Ελευθεροτυπία"

    "Αισθάνομαι όπως όλοι οι ΑΕΚτζήδες. Έπαθα σοκ, αν και είχα προβλέψει την κατάσταση. Όσα οικονομικά προβλήματα κι αν έχει μία ομάδα, δεν πέφτει έτσι στη Β’ Εθνική. Όλο αυτό το χρεώνεται η διοίκηση που είναι ανίκανη. Άλλοι σύλλογοι που χρωστάνε του κόσμου τα λεφτά, με 1.000 και 2.000 οπαδούς όλους κι όλους, κατάφεραν και σώθηκαν. Δεν μπορούσε δηλαδή να τερματίσει τρίτη από το τέλος και να σωθεί;".

    "Δυστυχώς με την ΑΕΚ έπαιξαν άσχημο παιχνίδι όλες οι διοικήσεις από την εποχή του Τροχανά, της ENIC και μετά. Έγινε ξέπλυμα χρήματος, αφού έφτασε η ΑΕΚ να χρωστά 170 εκατ. ευρώ με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 6 εκατ. ευρώ και κανείς δεν επενέβη να δει τι γίνεται. Από εκεί και πέρα τα χρέη με το άρθρο 44 μειώθηκαν στα 23 εκατ. ευρώ, έγινε δηλαδή το χρέος διαχειρίσιμο, χωρίς όμως να αποδοθούν ευθύνες για προηγούμενες χρήσεις".

    "Οι ύποπτοι είναι πάρα πολλοί. Δεν δέχομαι ότι φταίνε τα παιδιά, οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε το χειρότερο πρωτάθλημα από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος. Ακόμη και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δεν έχει την καλύτερη ομάδα των 15 τελευταίων χρόνων, μην πάμε σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ κλπ. Με οποιοδήποτε ρόστερ, αν υπήρχε σοβαρή διοίκηση, η ΑΕΚ θα σωνόταν".

    "Οι άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ και λοιδορήθηκαν, εκδιώχτηκαν βάσει σχεδίου. Εδώ ο προπονητής που πρόσφερε τόσα πολλά, ο Μπάγεβιτς, έφαγε ξύλο. Είναι έργο της δικαιοσύνης να βρει ποιος φταίει. Αν πραγματικά θέλουν, ας ψάξουν μέσα από τα εικονικά τιμολόγια να δουν την καταλήστευση που έχει γίνει. Θέλει το κράτος να ρίξει φως; Δεν ξέρω".

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΔΟΕ ΡΕΕΕΕΕ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΕΕΕΕΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΜΑΛΆΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΆΘΕΙ ΠΩΣ ΠΑΊΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΓΆΛΗ ΟΜΆΔΑ Η ΑΕΚ; Η ΡΙΒΕΡ ΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ; Η ΡΕΙΝΖΤΕΡ; Η ΝΟΝΤΙΧΑΜ;..ΑΑΑΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑΖΕΛΟΙ ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ..ΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΦΙΛΕ ΟΙ ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΟΠΑΝΕ....

    Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνέδεσε τον διαφαινόμενο αγωνιστικό υποβιβασμό των "κιτρινόμαυρων" με την ύπαρξη "παράγκας" και με παλαιότερα φαινόμενα διαιτητικής εύνοιας και αντίστοιχα αδικίας.

    Συγκεκριμένα, στο λογαριασμό του στο Twitter έγραψε στις 15:25 της Τρίτης (16/04) ότι: "εάν υποβιβαστεί η κατακρεουργημένη από την διαιτησία ΑΕΚ, θα έχει συντελεστεί ένα τεράστιο έγκλημα κι η παράγκα θα είναι πάλι νικητής".

    Ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς...

    Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός του Παναθηναϊκού -για πρώτη φορά μετά το 1997- οριστικοποιήθηκε την Κυριακή και πλέον στην ΠΑΕ αρχίζουν τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά, με μειωμένο μπάτζετ. Πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι η ανανέωση του δανεισμού του Ιμπραήμ Σισοκό για ακόμη ένα χρόνο. Πρόθεση της Βόλφσμπουργκ είναι να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά ο Παναθηναϊκός σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μπει σε αυτή τη διαδικασία, οπότε αυτομάτως βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, εκτός αν η γερμανική ομάδα πειστεί τελικά -πράγμα δύσκολο- να δώσει παράταση στον δανεισμό του Ιβοριανού.

    Κερδίζει πόντους ο Φιγκερόα

    Από κει και πέρα, ο Λουτσιάνο Φιγκερόα κερδίζει πόντους για να παραμείνει. Δεν είναι το γκολ στο Καραϊσκάκη, αλλά η συνολική του παρουσία στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να τον κρατήσει με ένα συμβόλαιο μέχρι τις 200.000 ευρώ.

    Σίγουροι για παραμονή (αφού έχουν συμβόλαια) είναι οι Ζέκα και Σο, ενώ την πόρτα της εξόδου θα περάσουν οι Καζιγιάμα, Εσπάρθα και Κάιπερ που ήταν δανεικοί.

    Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να σπάσει τα συμβόλαια των Φορναρόλι, Βελάσκες και Κουίνσι, ενώ σχετικά με τον Πίντο, αν έρθει μία καλεί πρόταση τότε οι "πράσινοι" δεν θα πουν "όχι".

    Τα συμβόλαια των Τοτσέ και Βιτόλο

    Τέλος, ο Βιτόλο και ο Τοτσέ έχουν συμβόλαια για ακόμη ένα χρόνο και θα γίνει προσπάθεια για επέκταση της συνεργασίας με μειωμένες, όμως, απολαβές. Σε αντίθετη περίπτωση, οι δύο παίκτες δεν χωρούν στο μπάτζετ της ομάδας. Προβληματίζει ακόμη το "βαρύ" συμβόλαιο του Μπουμσόμνγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση