GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενεργειακοί επιθεωρητές Σπάρτης καταγγέλλουν το Δήμαρχο Αργειτάκο!

Για απαράδεκτη στάση και αποφάσεις που προκαλούν καταγγέλλουν τον Δήμαρχο Σπάρτης Ενεργιακοί Επιθεωρητές του Δήμου Σπάρτης. Τα συμφέρο...

Για απαράδεκτη στάση και αποφάσεις που προκαλούν καταγγέλλουν τον Δήμαρχο Σπάρτης Ενεργιακοί Επιθεωρητές του Δήμου Σπάρτης. Τα συμφέροντα τους, τα καλώς εννοούμενα, δεν μπορεί να τα στηρίξει ο Δήμαρχος της...
πόλης. Αντιθέτως τα υπονομεύει με τις αποφάσεις του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν στη σχετική καταγγελία τους ο Δήμαρχος Σπάρτης κ Αργειτάκος αναθέτει απευθείας Ενεργειακές Επιθεωρήσεις δημοτικών κτιρίων σε επαγγελματία από τη Θεσσαλονίκη.

Αναφέρουν:

«Ήταν Νοέμβρης του 2010 όταν ο Σταύρος Αργειτάκος, σημερινός Δήμαρχος αναφώναξε συγκινημένος έξω από το εκλογικό του Κέντρο απευθυνόμενος στους Δημότες: Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ. Θα είμαι πάντα δίπλα σας. Σας αγαπώ.

Δύο χρόνια μετα συνεχίζει να κάνει πράξη τις προεκλογικές του Δεσμεύσεις στηρίζοντας τους δημότες του και αναμορφώνοντας το Δήμο του εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τα κρατικά κι ευρωπαϊκά κονδύλια, καθώς και τις οικονομίες των δημοτών του.

Απόδειξη των παραπάνω, μεταξύ πλήθους αποφάσεων του για απ’ ευθείας αναθέσεις, είναι και αυτή της ανάθεσης ενεργειακών επιθεωρήσεων δημοτικών κτηρίων (κτήρια Ξηροκαμπίου και Αναβρυτής ) σε ενεργειακό επιθεωρητή Θεσσαλονίκης, απαξιώνοντας έτσι προκλητικά τους δημότες του Μηχανικούς Ενεργειακούς Επιθεωρητές.

Φαίνεται πως τα δημοτικά κτήρια δεν ανήκουν στο λαό του Δήμου Σπάρτης, οι δημότες του Ενεργειακοί Επιθεωρητές είναι ακατάλληλοι για τη διενέργεια Επιθεωρήσεων στα δημοτικά κτήρια και μάλιστα με πολύ χαμηλότερες τιμές, ενώ τα χρήματα δεν πρέπει να μένουν στον τόπο μας, γιατί ως φαίνεται οι θεσσαλονικείς τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη!!!

Ας είναι ο Αύγουστος του 2014 είναι κοντά για να δείξουμε τόσο σε αυτόν όσο και στους άλαλους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, που συνεχίζουν να τον στηρίζουν, έμπρακτα την αγάπη μας και τη στήριξή μας».

Οι Ενεργιακοί Επιθεωρητές αναφέρονται σε σχετική απόφαση του Δημάρχου Αργειτάκου (Π-8012/5-3-2013) σύμφωνα με την οποία χωρίς να απαιτείται προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος κ. Αργειτάκος αναθέτει απ’ ευθείας την εργασία έκδοσης πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης για τον ξενώνα Αναβρυτής και για το Δημοτικό Κτήριο Ξηροκαμπίου για στέγαση Αστυνομικού Σταθμού στον Στρακαλή Βασίλειο, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 27, τ.κ. 54624, ΑΦΜ 104426228, έναντι 1.476,00 ευρώ.

Η συγκεκριμένη καταγγελία έρχεται να εκθέσει εκ νέου το Δήμαρχο Σπάρτης σε έναν σημαντικό κλάδο επαγγελματιών του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 4 Μηχανικοί του Δ.Σ. (Καραχάλιος, Σκρεπέτης, Ράλλης και Μηλιάκος) δεν έχουν το περιθώριο παρέμβασης αφού η απόφαση είναι του Δημάρχου και μόνον. Τίθεται όμως θέμα ηθικής διάστασης ειδικά από την στιγμή που οι επαγγελματίες της Σπάρτης (αρκετές δεκάδες) έχουν και επάρκεια και κατάρτιση για να αναλάβουν έργα όταν μάλιστα αφορούν δημοτικά κτήρια.

Οι Ενεργειακοί Επιθεωρητές του Δήμου Σπάρτης αναμένουν την αντίδραση του Δημάρχου προκειμένου να κατανοήσουν τους λόγους για τους οποίους τους απέκλεισε με τον προκλητικότερο τρόπο.

notospress.gr

3 σχόλια

  1. ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!!!ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!!!ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!!!ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση