GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόδος: Εξαφάνιση μαθητή λόγω... χαμηλών βαθμών - ''Φοβόμουνα τη μάνα μου''

Η εξαφάνιση του μαθητή της Α'Γυμνασίου αναστάτωσε δύο χωριά της Ρόδου - Οι συμμαθητές του έδιναν πληροφορίες στην αστυνομία και του...

Η εξαφάνιση του μαθητή της Α'Γυμνασίου αναστάτωσε δύο χωριά της Ρόδου - Οι συμμαθητές του έδιναν πληροφορίες στην αστυνομία και τους συγγενείς του...

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση ενός 13χρονου αγοριού το οποίο ενώ σχόλασε κανονικά από το Γυμνάσιο Παραδεισίου στις 14.00 χθες το μεσημέρι (24-04-2013), δεν επέστρεψε και δεν επικοινώνησε με τους δικούς του στο σπίτι.

Το περιστατικό σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η rodiaki.gr, αναστάτωσε δύο χωριά, το Παραδείσι αλλά και τη Δαματριά όπου διέμενε ο μαθητής μαζί με την οικογένειά του, καθώς η οικογένεια και οι συγγενείς του που ανησύχησαν, ξεκίνησαν να τον αναζητούν εναγωνίως.

Στις προσπάθειες αναζήτησης μάλιστα πήραν μέρος και δεκάδες κάτοικοι από τα δύο χωριά, κυρίως από τη Δαματριά καθώς υπήρχαν μαρτυρίες ότι ο μαθητής εθεάθη να κατεβαίνει από το λεωφορείο της γραμμής αργά το μεσημέρι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, για να μπορέσουν οι έρευνες να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα ενεργοποιήθηκαν οι δημοτικές ενότητες Παραδεισίου και Δαματριάς, οι οποίες εξέδιδαν συνεχείς ανακοινώσεις εκκλήσεις από τα μεγάφωνα!

Τελικά λίγο πριν από τις 22.00 το βράδυ, ο μικρός μαθητής, εντοπίστηκε να είναι κρυμμένος κάτω από τα σκαλιά της εκκλησίας της Δαματριάς και βγήκε μόνο όταν άκουσε από την μητέρα του να ανακοινώνει με ιδιαίτερη αγωνία από τα μεγάφωνα του κοινοτικού καταστήματος, ότι αν φανερωθεί δεν θα τον μαλώσει κανείς.

Ο 13χρονος μαθητής, που διαμένει στο χωριό μαζί με την οικογένειά του, έπεσε στην αγκαλιά της μητέρα του και ξέσπασε σε λυγμούς μαζί της, τερματίζοντας έτσι την αγωνία δεκάδων ανθρώπων που τον αναζητούσαν με κάθε μέσο.

Σύμφωνα με στοιχεία της ''Ροδιακής'' ο μικρός μαθητής αιτιολόγησε την συμπεριφορά του αυτή, από το γεγονός ότι φοβόταν να αντιμετωπίσει τους δικούς του επειδή στο σχολείο είχε πάρει άσχημους βαθμούς!

attacktv.gr

1 σχόλιο

  1. Ψυχρολουσία τα αποτελέσματα στις εκλογές των εκπαιδευτικών για την ΟΛΜΕ. Εξαφανίζονται εκλογικά οι θυγατρικές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΡ, ενώ ενισχύονται όλες οι αριστερές παρατάξεις, σε ποσοστά και έδρες και οι ανεξάρτητοι.
    Η μόνη που έχει μικρές απώλειες είναι η ΔΑΚΕ ( γιατί δεν υπάρχει άλλη κεντροδεξιά- δεξιά παράταξη , οπότε την ψηφίζουν εκπαιδευτικοί συντηρητικοί που ανήκουν σε άλλα κόμμα της δεξιάς, και ακόμα λαμβάνει ψήφους από τους θρησκευόμενους εκπαιδευτικούς, τους πολύτεκνους και τρίτεκνους που "φοβούνται" την αριστερά, παρόλο που τους έχει τσακίσει η τρικομματική κυβέρνηση ). Το μήνυμα είναι ηχηρό και αναμένεται και στις άλλες ΕΛΜΕ το μαύρισμα των τριών συνδικαλιστικών παρατάξεων της κυβέρνησης να μεγαλώσει.


    Σε 29 ΕΛΜΕ (περίπου το 30%):
    συνολο: 143 από 135 , +8
    ΔΑΚΕ: 37 από 38, -1

    ΣΥΝΕΚ: 34 από 27, +7

    ΠΑΡΕΜΒ: 25 από 17, +8

    ΠΑΜΕ: 21 από 16, +5

    ΠΑΣΚ: 13 από 33, -20

    ΔΗΑΡΜΕ: 1 από -, +1

    Λοιπά: 13 από 4, +9

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση