GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλαίει όλη η Αρτάκη για τον άτυχο οικογενειάρχη που ξεψύχησε...

Όλοι πίστευαν ότι θα κατάφερνε να κερδίσει την μάχη και ζωντανός να καταφέρει να γυρίσει πίσω στην πόλη που αγάπησε πολύ.Δυστυχώς το...


Όλοι πίστευαν ότι θα κατάφερνε να κερδίσει την μάχη και ζωντανός να καταφέρει να γυρίσει πίσω στην πόλη που αγάπησε πολύ.Δυστυχώς το πρωί δεν κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και τους φίλους του που μόνο καλό λόγο έχουν να πουν για αυτόν.
Ήταν πρωινό Κυριακής όταν έκρηξη προκλήθηκε στο σπίτι του από μπουκάλα υγραερίου.Ξαφνικά βγήκε έξω μέσα στα αίματα ζητώντας βοήθεια από τους έντρομους γείτονες.
Επικράτησε πανικός και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο μιας και στο σπίτι του άτυχου 44χρονου έγινε έκρηξη από φιάλη. Τα αυτοκίνητα και ο δρόμος της γειτονιάς θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο μιας και το ωστικό κύμα προξένησε ζημιές στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.Ο άτυχος 44χρονος νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Αθήνας όταν σήμερα το πρωί υπέκυψε στα τραύματα του.
evianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση