GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μονίμως διαφωνεί σε όλα, χωρίς να προτείνει τίποτα. Τέτοιες πρακτικές μας πηγαίνουν πολλά χρόνια πίσω»

Σημεία συζήτησης στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" . «Ο ελληνικός λαός έχει αναλάβει το μέγιστο των θυσιών που μπορούσε να...


Σημεία συζήτησης στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".
«Ο ελληνικός λαός έχει αναλάβει το μέγιστο των θυσιών που μπορούσε να αναλάβει και κάνει συνεχώς προσπάθειες που αναγνωρίζονται από όλους. Οι δανειστές μας, επιτέλους, πρέπει να καταλάβουν ότι οι Έλληνες έφτασαν στα όρια και της αντοχής και της ανοχής τους», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» στους δημοσιογράφους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη.
«Βεβαίως έχουμε πολύ δρόμο ακόμη -και μάλιστα ανηφορικό-, όμως, έχει ξεκινήσει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια από την κυβέρνηση η οποία άρχισε να φέρνει και αποτελέσματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κ.Γκιουλέκας.
Και συμπλήρωσε λέγοντας πως:
«Δεν θα έπρεπε να περιμένουμε καμία τρόικα να μας δείξει τις στρεβλώσεις που χρόνια βασανίζουν το ελληνικό δημόσιο και να μας υποδείξει τι θα έπρεπε να έχει γίνει.
Έπρεπε να περιμένουμε την τρόικα για να φύγουν οι επίορκοι και οι ανίκανοι από το δημόσιο; Έπρεπε να φτάσουμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση για να προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και κάποιες βασικές μεταρρυθμίσεις;
Αυτή τη στιγμή στην προσπάθεια που γίνεται, εάν κερδίσουμε αυτή την προσπάθεια θα την κερδίσουμε ως χώρα και ως λαός. Ούτε η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει αν αποτύχει η κυβέρνηση. Η μάχη είναι εθνική και πρέπει να την κερδίσουμε όλοι μαζί.

Το ζητούμενο, όμως, είναι να υπάρξουν και κάποιες προτάσεις, πέρα από την εύκολη οδό που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ που μονίμως διαφωνεί σε όλα, χωρίς να προτείνει τίποτα. Τέτοιες πρακτικές μας πηγαίνουν πολλά χρόνια πίσω», κατέληξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

7 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμιά ανακοίνωση δεν έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ για "εθνικοποίηση" της Pizza Hut; Να την αναλάβει η ΕΤΒΑ και να διοριστούνε στο δημόσιο άμεσα οι απολυμένοι.

    Που είσαι ρε Ανδρέα;

    Να γίνει ΜΚΟ με αντικείμενο τη μελέτη κυκλοφορίας της TSI pizza hut!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς ότι εκανε ο ΣΑΜΑΡΑΣ σαν αντιπολιτευση μαζευοντας κοσμο στα Ζαππεια, μιλωντας σαν γιατρος για λαθος συνταγη, μιλωντας σαν χημικος για λαθος μειγμα πολιτικης, έθεσε το μανιφεστο των 18 σημειων, μιλουσε για επαναδιαπραγματευση και τελικα επαναδιαπραγματευτηκε με τον εαυτο του και μας ειπε "ουδεις αναμαρτητος" υπογραφωντας ακομα και σε χαρτια τουαλετας οτι του υπαγορεψαν.

    Το μυστηριο με ολους εσας της συγκυβερνησης της συμφορας ηταν ότι ειχατε το φαρμακο ως καλοι γιατροι εισασταν καλοι ψαραδες και μιλουσατε για γρηγορες απαγκιστρωσεις και σαν βουλευετες δεν αναρωτηθηκατε ποτε...μα αλλα λεγαμε πριν και αλλα κανουμε τωρα και να δειτε τι και ποιος φταιει αλλα παραμενετε σαν προβατακια με κουδουνια για να μην χανετε και το μονοπατι απο το μαντρι και σας φαει ο λυκος και το μονο που σας απασχολει δεν ειναι τι κανετε εσεις με βαση τα λεγομενα σας αλλα τι ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ εξουσια ο Συριζα.
    Αυτο σημαινει οτι αυτα που λεγατε ηταν ψεμματα μπαρουφες παραμυθια δεν ειχατε και δεν εχετε κανενα πλανο παρα μονο την πληρη υποταγη και καρπαζοεισπραξη και αντι να κατηγορειται αυτους που σας καρπαζωνουν και μας υποδουλωνουν καταστρεφουν ξεφτιλιζουν η μονη σας επωδος ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οτι αυτο που ισχυριζεται δεν μπορει να γινει ενω αυτα που εσεις ισχυριζοσταν τα υλοποιησατε στο ακεραιο!!! δεν νομιζετε οτι ειναι γελοιο πια αυτο το ποιημα; δεν νομιζετε οτι παραπηγε να μας βλεπετε σαν ιθαγενεις και σαν μαγους της φυλης τους εαυτους σας;δεν νομιζετε οτι η κοροιδια κ Γκιουλεκα εχει και ορια; δεν νομιζετε κ Γκιουλεκα οτι η ανικανοτητα και το ψευδος εχουν κοντα ποδια;
    Ειστε ενας νεος ανθρωπος και θα περιμενε κανεις απο νεους ανθρωπους να ειναι πιο αιρετικοι απεναντι στα ψευδη και στην κοροιδια και να ορθωνουν το αναστημα τους απεναντι σε αυτη την τραγωδια αντι να μπαινετε μπροσταρης στα προβατα προς την στρουγκα τοποθετωντας το κομμα σας απο απο την ΕλλΑΔΑ; Εσεις πως θα το χαρακτηριζατε αυτο; μια λεξη μονο ΝΤΡΟΠΗ!

    Πρωτα θα κανεις αυτοκριτικη και μετα κριτικη στους αλλους, πρωτα θα κανεις καθαρση πριν καταγγειλεις τους αλλους σαν βρωμικους, πρωτα θα κυνηγησεις τους ψευτες στον περιγυρ σου πριν απευθυνθεις στους αλλους, πρωτα θα γινεις εσυ αξιοπιστος και μετα θα καταγγειλεις τους αλλους σαν αναξιοπιστους.
    Οταν λοιπον δεν κανεις ολα αυτα και ασκεις μονο κριτικη σε αλλους τοτε μαλλον εχεις εσυ το προβλημα και οχι οι αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Βλακεία και στον Παρασιτισμό θα μας βρίσκετε πάντα απέναντι σας. Θα απαντάμε με επιχειρήματα και με στοιχεία. Δεν θα αφήσουμε τις μπαρούφες σας και την προπαγάνδα σας να μολύνουν άλλα μυαλά.
    Στην εποχή του ίντερνετ έχεις 2 επιλογές ή Β. Κορεά ή πρόοδος!

    Το να τρέχεις να γυρίσεις τον χρόνο είναι καλό αλλά μη πραγματικό!

    Φάτε το αυγό σας τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αστείο το να παρακολουθεί κανείς τις αντιφατικές δηλώσεις του τσιπροθίασου. Τσίπρας - Λαφαζάνης - Μνημόνιο: Σημειώσατε 3.

    Είναι τρομακτικό το να υπάρχουν ακόμα Έλληνες πολίτες που αντί να γελούν, προσδοκούν λύση στο αδιέξοδό τους και ανάσταση νεκρών από αυτό το συνονθύλευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8.33

    Μηπως σου βρισκονται τιποτε επιχειρηματα ευκαιρα-προχειρα να μας αναφερεις;

    Ετσι για να φαμε το αυγο μας καλυτερα...

    ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ σε μεταφραση...λογια του αερα μπαρουφες και παραμυθια.

    Ωραίο δίλλημα διλλημα έβαλες ρε λεβεντη Β. Κορεα ή πρόοδος!! αν αυτο που ζεις ειναι πρόοδος και αν εννοείς και τον Σαμαρα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙς ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8.36

    Τουλαχιστον εισαι ειλικρινής διοτι εμμέσως παραδεχεσαι οτι και αδιεξοδο ζουμε και νεκροι ειμαστε με τελεταρχες της συγκυβερνησης που μας επιφυλλασουν μιας πρωτης ταξεως κηδεία.

    Μιλας για αντιφασεις και εδω γελαει το χειλι καθε πικραμενου. Ποιον να πιασεις τον ΣΑΜΑΡΑ τον Κουβελη τον Βενιζελο; ολους μαζι;

    Τελικα γλωσσα λανθανουσα λεει την αλήθεια.

    Οσες αντιφασεις και να εχουν ο Τσιπρας και ο Λααφαζανης ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΉ ΜΑΣ με τις αντιφασεις και τα ψεμματα αυτου του μπουλουκιου θιασου της κακιας ωρας τι θα γινει που καταστρεφουν την χωρα; με αυτο το τριο Στουτζες τι θα γινει; με αυτους τους ηλιθια κωμικους σαλτιμπακους οσφυοκαμπτες τι θα γινει; με τους Τζαννετακους της σφαλιαρας δεν μας λες τι θα γινει; Ο Τσίπρας και ο Λαφαζανης σας απασχολουν και οχι ο ψευτης ο μπαρουφας και ο κωλοτουμπας που εχουν ξεφτιλισει καθε έννοια αξιοπιστιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση