GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκατοντάδες συνταξιούχοι του Ηρακλείου δεν θα πληρωθούν

Ούτε ευρώ δεν θα βρουν στους λογαριασμούς τους περισσότεροι από χίλιοι συνταξιούχοι στο Ηράκλειο οι οποίοι δεν... προσήλθαν να συμπληρώ...

Ούτε ευρώ δεν θα βρουν στους λογαριασμούς τους περισσότεροι από χίλιοι συνταξιούχοι στο Ηράκλειο οι οποίοι δεν... προσήλθαν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία ΑΜΚΑ και ΑΦΜ. Η διαδικασία ήταν απαραίτητη προκειμένου να συνεχιστούν να αποδίδονται οι συντάξεις και πλέον όσοι δεν έσπευσαν θα υποχρεωθούν να στηθούν στις ουρές της ταλαιπωρίας για να πάρουν τη σύνταξη τους μετά το τέλος του μήνα.

Όπως είχε γράψει το prismanews.gr στο Ηράκλειο βρίσκονται στον “αέρα” περίπου 1.500 συντάξεις. Ερωτηματικό αποτελούν οι περιπτώσεις που αφορούν σε ... ύποπτους φακέλους για συντάξεις – μαϊμού, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr που επιβεβαιώνονται από το κεντρικό υποκατάστημα του ΙΚΑ Ηρακλείου, οι περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις συνταξιούχων αφορούν σε ηλικιωμένους ανθρώπους που δεν έσπευσαν να απογραφούν.
Η προθεσμία που είχαν στη διάθεση τους για να συμπληρώσουν μέσω διαδικτύου τα στοιχεία τους έληξε χθες για όλα τα Ταμεία και σήμερα λήγει για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ. Σε αυτή τη διαδικασία μπήκαν σε επίπεδο χώρας 328.000 συνταξιούχοι για τους οποίους η συμπλήρωση των σωστών ΑΜΚΑ και ΑΦΜ δεν μπορούσε να γίνει από τα ασφαλιστικά τους Ταμεία, και έτσι τους δόθηκε περιθώριο μίας εβδομάδας για να τα δηλώσουν οι ίδιοι μέσω διαδικτύου. prismanews.gr

2 σχόλια

  1. Αυτοί οι δημοσιογραφίσκοι που υπερασπίζονται τη χούντα του μνημονίου και των αυτοκτονιών και έχουν καταπατήσει κάθε όριο δημοσιογραφικής ευπρέπειας και δουλοπρέπειας, μιλάνε για δημοκρατία, ενώ στην ουσία αυτοί και οι πολιτικοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, με τη πολιτική που ακολουθούν στέλνουν εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους στη Χρυσή Αυγή. Οι ηθικοί αυτουργοί της εκλογικής αύξησης του φασισμού, κλαίνε και θρηνούν. Γιατί ; Επειδή από την "δημοκρατική χούντα" κάποιοι προτιμούν την αυθεντική ; Επειδή προτιμούν από τους "δικτατορίσκους" υπουργούς των φόρων και των χαρατσιών, τους αυθεντικούς ; Όσοι δείχνετε ότι τρέμετε την Χ.Α, θα στέλνετε κι άλλους περιστασιακούς ψηφοφόρους στην αγκαλιά της. Όσο ετοιμάζετε κι άλλους φόρους σε ακίνητα και εισοδήματα, νέες περικοπές σε μισθούς, επιδόματα, καταθέσεις, τόσο ο Κασιδιάρης θα φαίνεται " άγγελος" ! Εσείς φταίτε για τη Χ. Α ! Οι διαπλεκόμενοι σφουγγοκωλάριοι της εξουσίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΛΙΓΟΩΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ Ή ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Ή ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, ΣΤΕΓΗ, ΦΑΓΗΤΟ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ.

    ΝΕΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΕΤΗ, ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΝ ΔΑΠ- ΝΔΦΚ, ΤΗΝ ΠΑΣΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΗΜΑΡ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΙ.

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ. ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ Ή ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ Δ' ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΡΑΙΧ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση