GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ίδιοι άνθρωποι ....πάντα οι ίδιοι!

Ακούω καθημερινά στα κανάλια και διαβάζω στo ίντερνετ, για το αν πρέπει η Εθνική να πουλήσει την μοναδική επένδυση που της φέρνει έσοδα...

Ακούω καθημερινά στα κανάλια και διαβάζω στo ίντερνετ, για το αν πρέπει η Εθνική να πουλήσει την μοναδική επένδυση που της φέρνει έσοδα (όπως την αποκαλούν) την Φινανσμπανκ. Μια επένδυση που το τουρκικό χρηματιστήριο την αποτιμά σήμερα στα 5δις $, σε μια Τουρκία που η οικονομία της έχει διαγράψει πορεία ανάλογη με την πορεία που διαγράφει μια φούσκα λίγο πριν το σκάσιμο.

Δηλαδή, να μην πουλήσει η Εθνική, ώστε να ζητήσει τα μισά από τους μετόχους της για να ανακεφαλαιοποιηθεί, αλλά να παραδώσει τα κλειδιά στον καινούργιο ιδιοκτήτη ώστε να την πουλήσει αυτός με την ησυχία του.

Αναρωτιέμαι λοιπόν εάν πρόκειται για τελείως άσχετους αστοιχείωτους και ανίδεους ή απλώς για πληρωμένα παπαγαλάκια. Τώρα που τους ξανακοιτάζω καλύτερα τους αναγνωρίζω..... είναι οι ίδιοι που φώναζαν προδότη τον Α., όταν αποφάσιζε κόντρα στα πολύχρωμα πτηνά την εξαγορά της Φινανς, της μοναδικής επένδυσης που φέρνει έσοδα, όπως την αποκαλούν.
okanenas2012.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση